Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   launcher problems today (saturday) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=402231)

classbymyself 09-29-2012 06:06 AM

launcher problems today (saturday)
 
hi, is anyone else having problems with launching the game today?
After clicking the launcher, a box pops up "cryptic launcher autoupdate -trying to update the launcher. please be patient. tried connecting 2 times" then a second box pops up "connection problem - unable to establish connection to patch server. please check your internet connection, if problems persist, please contact technical support"
Yep, I did reboot and tried again, and again, and again - no joy.
Obviously my internet and dns are fine, or I would not be typing here - would I?

damainx 09-29-2012 06:09 AM

Nope, just logged on now without issue.

thecosmic1 09-29-2012 06:11 AM

I didn't have any problems, but I've been out for about an hour.

Have you checked your Firewall? I had the same issue about a month ago after my virus software updated and "adjusted" all my Firewall settings. The Launcher wasn't able to get through my Firewall to operate. I wouldn't have even know it if it wasn't for the fact that I had my virus software set to ask me for permission rather then just blocking unexpected connections. I had to do several different Firewall permissions before it would work again.

classbymyself 09-29-2012 06:17 AM

thanks, seems like it's just me - good to know.

I'll check the firewall and av settings, and reboot my router.

classbymyself 09-29-2012 06:37 AM

rebooted the router and now I'm in the game - thanks :)


All times are GMT -7. The time now is 08:08 PM.