Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Foundry CTD everytime I launch it (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=411751)

azurianstar 10-11-2012 01:20 AM

Foundry CTD everytime I launch it
 
For a while now, when I go into the Foundry and begin loading my Foundry Missions, it immediately CTDs and crashes in a way that I have to reboot my computer.

I hope you can fix it, it is very unpleasent.

nagorak 10-11-2012 06:19 AM

There's some sort of problem with some missions that causes the Foundry to crash when you try to load them. It happens on one of my backup copies of one of my missions. Have you tried creating a new mission and seeing if it works? Not that it's going to help if you can't access the missions you want, of course.

kirksplat 10-12-2012 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by azurianstar (Post 6040861)
For a while now, when I go into the Foundry and begin loading my Foundry Missions, it immediately CTDs and crashes in a way that I have to reboot my computer.

I hope you can fix it, it is very unpleasent.

This happened to me today on Redshirt.

azurianstar 10-15-2012 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by nagorak (Post 6043501)
There's some sort of problem with some missions that causes the Foundry to crash when you try to load them. It happens on one of my backup copies of one of my missions. Have you tried creating a new mission and seeing if it works? Not that it's going to help if you can't access the missions you want, of course.

Yeah, glitches up with new maps too.

What's even more of a pain is that the CTD messes up the computer and I have to reboot it, to get back into STO.

castsbugc 10-15-2012 12:30 PM

I assume your video card is in specs? My laptop isnt for example and it goes very very wrong when it does crash.

azurianstar 10-19-2012 12:55 AM

Video Card is up to date and I just experienced a CTD when trying to log on the Foundry.

Not sure why it happens but this CTD is getting very frustrating.

zorbane 10-19-2012 09:13 AM

Have you tried to run it on another computer? If it works elsewhere you might need to reinstall. You might as well reinstall anyways just in case.


All times are GMT -7. The time now is 05:27 PM.