Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Ship requisitions crash (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=412021)

bberge1701 10-11-2012 10:25 AM

Ship requisitions crash
 
I tried to claim my new Chimera/Peghqu' ships (bought my LTS at the first post-launch sale, subscribed for 750 days), and the game crashed to desktop when I opened the ship requisition menu from the appropriate NPC. I've tried this at my fleet starbase, ESD, DS9, and Qo'nos Shipyard. I've tried this with both Federation and Klingon characters. Crashes to desktop every single time. Even after verifying all files, it still crashes.

Is anyone else having problems with ship requisitions, or is it just me?

mixmonkey 10-11-2012 01:23 PM

I thought it was just me. It's happening to me too :mad:

ioneon 10-12-2012 01:48 AM

same here, I also dont see people flying these new ships. they're invisible to me.

fiberteksyfir 10-12-2012 04:28 AM

Do a client force re-check.. sounds like you're missing some textures and/or models

ioneon 10-12-2012 05:08 AM

I uninstalled / reinstalled. that seemed to fix it. good thing I saved all my config files, that woulda been a nightmare to redo all my toolbars.

so yeah it must have been a corrupt file, my computer crashed while patching so thats probably what happened.

bberge1701 10-12-2012 09:50 AM

All better now
 
Quote:

Originally Posted by ioneon (Post 6056191)
same here, I also dont see people flying these new ships. they're invisible to me.

I was seeing (or not seeing) the same thing. Apparently the re-check on my last crash finally fixed everything. I was finally able to claim all my ships last night. :D


All times are GMT -7. The time now is 07:54 AM.