Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   STO's Site doesn't play nice with my FireFox (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=412071)

atatassault 10-11-2012 11:50 AM

STO's Site doesn't play nice with my FireFox
 
I've narrowed it down to the default options (I've disabled all my addons, Crtl+F5'd, and the site is still borked). I don't know enough about browser options to even know where to begin.

The problems include image frames not showing, the header drop downs being invisible (Zen, Community, About the Game, etc) but still being active if I can manage to hover over them, the Main chevron link leading back to the main page not showing up at all.

Here's an imgur album showing what it looks like

grouchyotaku 10-11-2012 12:08 PM

So what version of Firefox are you using? And do you have Javascript enabled? I use 15.01 and have no issue viewing the forums...

atatassault 10-11-2012 02:27 PM

Quote:

Originally Posted by grouchyotaku (Post 6047301)
So what version of Firefox are you using? And do you have Javascript enabled? I use 15.01 and have no issue viewing the forums...

Same. I even just upgraded to 16.01, and its still messed up. My hunch is that is non obvious. Was hoping somebody with near guru skills would see this and offer up non obvious solutions.

grouchyotaku 10-11-2012 03:34 PM

Have you tried setting Firefox to its Factory Defaults (Firefox->Help->Troubleshooting Information) as a Downloaded Firefox update will use the existing configuration information ???


All times are GMT -7. The time now is 11:36 PM.