Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Ok so whats the deal (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=413191)

jamesrhal 10-12-2012 03:11 PM

Ok so whats the deal
 
I have never had any issues with being kicked until this last patch. It wasn't too bad at first but today I have been kicked about 5 times in the last hour. So given that I won't be playing this game until the issue is fixed.

alonys 10-12-2012 08:08 PM

Same problem here. Login, get disconnected. Login, get disconnected. Login, get disconnected. I've already cancelled my subscription, there's no way I'll continue paying for this incredible server instability.

philchap 10-12-2012 08:54 PM

i was playing fine until the patch now i cannt even patch.

sgoneill 10-12-2012 08:56 PM

Pretty much having the same problem. Keeps getting disconnected.

netherny 10-12-2012 11:47 PM

I am also having this issue. Just starting this game, and giving it a try, but can't get thru the whole tutorial mission part without constant D/Cs every 10 to 20 seconds lol. At least now I know it isn't just me. Maybe they are upgrading or swapping out equipment?
Oh well, Live Long and Facepalm I guess.

EDIT: I don't know if this has anything to do with it or not, but, I went into my firewall settings and specified to allow the Star Trek Online Application AND the GameClient Application in the Live folder to have access. Since then, no more problem. So far anyway. Start > Control Panel > System and Security > Windows Firewall > Allow a Program or Feature through Windows Firewall > Allow Another Program then Browse to the files and select them by hitting Add. This is on Windows 7. I don't know if that had anything to do with my problem at all, so... just trying to be helpful. @_@

cpc2011a 10-13-2012 06:48 PM

at least you guys are getting dc's, my issue has been a CTD at least twice a day with a message saying this .pigg or that .pigg files is corrupted. Never once have I had a CTD since starting in January, but this last patch was a complete mess. Between lags in loading textures, ctd's, and disconnects I'm wondering what mess they've created this time around lol. I'm sure they'll figure it out, ok fairly sure. I ended up doing the forced file verification 3 or 4 times in the hopes that it smooths things out a bit, but plan on leaving that option checked in the launcher options for now anyway.

roman1229 10-13-2012 07:49 PM

Quote:

Originally Posted by netherny (Post 6071311)
I am also having this issue. Just starting this game, and giving it a try, but can't get thru the whole tutorial mission part without constant D/Cs every 10 to 20 seconds lol. At least now I know it isn't just me. Maybe they are upgrading or swapping out equipment?
Oh well, Live Long and Facepalm I guess.

EDIT: I don't know if this has anything to do with it or not, but, I went into my firewall settings and specified to allow the Star Trek Online Application AND the GameClient Application in the Live folder to have access. Since then, no more problem. So far anyway. Start > Control Panel > System and Security > Windows Firewall > Allow a Program or Feature through Windows Firewall > Allow Another Program then Browse to the files and select them by hitting Add. This is on Windows 7. I don't know if that had anything to do with my problem at all, so... just trying to be helpful. @_@

That is exactly what i had to do 3 months ago. couldn't even log on, and then a wonderful Trekker told me what to do.

Glad it's working out for you.

netherny 10-13-2012 11:30 PM

I had to quit Trekkin' long enough to come post what had happened. Just hope it lasts (knock on replicated wood)

EDIT: Crud, it's back to dropping me every 20 to 30 seconds. I've tried everything I can on my end. I can't play a game that's going to drop me from the server all the time.


All times are GMT -7. The time now is 07:48 AM.