Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Pixel shader compilation warning (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=420671)

awesominator6000 10-20-2012 10:49 AM

Pixel shader compilation warning
 
I've only seen this since the first S7 patch on Tribble (doesn't happen on Holodeck), and ironically, performance is noticeably better on tribble, in terms of much less "culling" of GFX in intensive scenes, more constant framerates etc etc

before I post the error, my specs are as follows;

AMD 1090t OC to 4.2GHz
1TB western digital black HDD
8GB gSkill RAM
nVidia GTX580 (1.5GB model by Inno3D, running drivers 306.97 WHQL)

running at 1080p, with most settings at max, except for things like physical debris amounts (around 50), bloom around 200% things like that. Nearly everything else is at max, and I am rendering in DX11

clicky

Apologies if this has already been posted before,

Many thanks in advance

awesominator6000 11-03-2012 04:34 AM

just to say, I just got this error again in the latest build

tacofangs 11-04-2012 12:56 AM

Interesting, I'll talk to our graphics guys on Monday.

mightionny 11-05-2012 08:23 AM

I've noticed this message too, on my GTX570 as well.

adrianm63 11-05-2012 12:26 PM

Same here amd 7970 with latest drivers.Also sometimes some textures like uniforms dont load and look blurry ,other times uniforms are fine but things in the world (rocks ,ground ,bridge on new romulus ) have blurry textures like low quality.This change every time I load the game so I cant find what can cause that because it never happens on holodeck .

I tried on dx9 and dx11 mode and it doesnt seem to be caused by that.

brazen1ace 11-05-2012 01:26 PM

While you are at it please fix the graphics errors that others and myself are getting. With the graphics card drivers crashing and then freezing our computers. This makes the game totally unplayable.

awesominator6000 11-10-2012 03:55 AM

@taco,

did you hear back from them? :)

tacofangs 11-10-2012 01:49 PM

When I asked, they said Zero had already filed a bug with them. That's the last I heard.

chooch99a 11-10-2012 01:52 PM

Thank god! I thought it was just my machine! I have also had the crashes and freezing.

sean2448 11-10-2012 04:02 PM

Quote:

Originally Posted by tacofangs (Post 6398491)
Interesting, I'll talk to our graphics guys on Monday.

tribble screws everything up launcher breaks everytime had to rererereinstall game client
not a typo 4 times there will be issues on forums come launch day when everyone patches
atleast I was able to download a more updated version than 2 year old cd


All times are GMT -7. The time now is 11:03 PM.