Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Starship/Shtttle Bug (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=421921)

rybaksix 10-21-2012 03:50 PM

Starship/Shtttle Bug
 
BUG:

After importing character to tribble I decided to open Aeon and Wells boxed ships I had stored on my account. Both ships opened ok, but I have noticed that both also now appeared as active ships. Even in sector space after pressing U key I could see two ships listed. When I approached the tailor to attempt to make changes to the visuals of the ship I could only access the shuttle.

Upon exit to the sector space I was put in to the wells class. I chose to visit the bridge
which happened to be standard shuttle bridge. I than chose to change the ship using the bridge change ship option and the game crashed.

Unless this is some way of putting two ships owned by player in one instance I consider this to be a weird bug.

I later experimented trying to put various ships as current, all I could do is to set up one ship and one shuttle as active. In any case I could only access tailoring option for the shuttle.

rybaksix 10-21-2012 04:17 PM

I just deleted the character and imported the character again repeated the same steps with exactly the same effect. I have noticed something cool :] The boff slots from the main ship and from the shuttle are active at the same time so generally main ship gains one (or in case of delta flyer two, one uni one sci) ensign universal slot. I do not know if that was intentional but it is quite nice :)

This time I did not open the Aeon shuttle but tried one of the ones I already had in my inventory.

hevach 10-21-2012 06:35 PM

Yeah, it's in the "known issues" of the patch notes. An interesting theory is that it's a broken half-attempt to allow us to set a default shuttle to automatically switch to on shuttle maps. An alternate theory is that lolcryptic.

rybaksix 10-22-2012 01:39 AM

I had such hopes that they would allow us to bring our other ships to combat as needed :) Well maybe in the future... or past... or... Darn... Temporal mechanics make my head hurt ;)

f2pdrakron 10-22-2012 08:05 AM

Quote:

Originally Posted by hevach (Post 6202661)
An alternate theory is that lolcryptic.

My theory is someone plugged a USB cable to the console on the Shuttle so he could get a extra station to work.

GENIUS!

kerenskyoffensiv 11-13-2012 06:56 AM

Aeon bridge
 
My account isnt old enough yet to allow me to create my own thread and this one is the closest place to put it, but if you read this cryptic it would be good if you could create a bridge (which should actually be more like a cockpit really) for the aeon timeship shuttle as the current one is bigger than the actuall ship :P
Even if its just like a seat and a console, it could be cool :rolleyes:


All times are GMT -7. The time now is 02:26 PM.