Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Bug: multi-select and y values (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=423511)

kirksplat 10-23-2012 03:44 PM

Bug: multi-select and y values
 
OK, well I knew this was screwy before, but now I've tested it enough to know the pattern.

If I have objects set to customized y values like -4.5 and I copy the group, then cntl v to paste it on the map, the y value of the multi-select will show the correct value of -4.5, but when previewing the map, they have reverted to the 0 value up in the air.

I have to manually change the y value of a group to something else, before then re-entering the correct value of -4.5. Then they load properly on a map.

Basically I have to undo and re-enter the y value of a multiple selection.

To test, put a set of long candlesticks beneath the ground, but sticking out of the ground, set to absolute zero. -4.5 y may work depending on the map.

Copy a group by selecting the first and holding down cntl + alt while adding the other candlesticks. With the group selected, hit cntl c, then cntl v. Notice the y value of the group.

Load the map to see that they are now up in the air. Go back into the Foundry and change the y value of the group to 6, hit enter, now change it back to -4.5.

Now load the map to see that the y value of the group is now correct.


All times are GMT -7. The time now is 11:57 AM.