Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   New Romulus - Epohh Tagging Bug (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=456081)

mallory2kx 11-20-2012 03:40 AM

New Romulus - Epohh Tagging Bug
 
Started the mission 3 days ago now on my Federation character and formed a team to do mission, soon as we tagged first Epohh the timer did not start and now im stuck with the mission with no way to drop the mission. The drop button does not light up or allow me to press it. I sent a bug report yesterday afternoon but i got no reply back and i want this bugged fixed ASAP.

Thanks

zorbane 11-20-2012 10:35 AM

Wrong forum. Did you try talking ot the NPC that gave you the mission?

wolfdelyon 11-20-2012 01:57 PM

This happened to me and another player from my fleet too. The response I got from the GM ticket I sent is that they are aware of this problem and the devs are looking into fixing it. Hopefully we'll get a fix soon.

condarn 11-20-2012 02:33 PM

Same happen to me
 
Same thing happen to me and I sent in a bug report three days ago and have not heard back from them.

jennyseven 11-20-2012 02:44 PM

Still waiting on a reply
 
2nd toon this bug has happen to now. Also have two friends that it has also happened too. Hope they fix it fast.

bdziec 11-20-2012 08:05 PM

To help address the issue with those that have a bug (newest to oldest links)


http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=455751

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=453311

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=453901

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=451421


-thread merge?-


All times are GMT -7. The time now is 06:54 AM.