Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Season 7 Lagging Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=462881)

shadowx0x 11-25-2012 11:51 AM

Season 7 Lagging Issues
 
Dear Devs,

Since season 7 was launch there have been lag issue all around the cloak with gameplay. Many players are reporting lagging and rubber banding glitches everywhere. And even after the patching, its appears that the server has become even more unstable. It is really difficult to play as it keeps pulling 2 to 3 sec pauses. All of us would really appreciate it if your team resolve this matter before adding new season 7 content. Otherwise it would be no point to enjoy new content if the game doesn't work properly.

colson15 11-30-2012 12:18 PM

I am experiencing these 2-3 second pauses as well since S7....

lewstelamon01 11-30-2012 01:11 PM

Try running the diagnostic tests in the sticky provided (titled "Diagnosing Lag and Rubberbanding Issues").

ga1en 11-30-2012 07:20 PM

I too got that small lagging problem. I solved it by clicking on the options on the launcher and activating the disable on demand patching. Unfortunately it will patch around 2-3 gb of data, but once it did my rubberbanding and micro lag stopped.

moleuk21 12-01-2012 06:31 AM

Quote:

Originally Posted by colson15 (Post 6869631)
I am experiencing these 2-3 second pauses as well since S7....

At least i'm not the only one. It's infuriating.


All times are GMT -7. The time now is 02:29 AM.