Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Fleet Credit count issue (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=467941)

russell1997 11-30-2012 06:26 AM

Fleet Credit count issue
 
Ticket# #1,432,624

I logged on today contributed fleet marks and had something like 453K in fleet credits, I ran colony invasion and contributed more but now i only have 425k in fleet credits?
I checked the leader board and i had 449k so i should have had a good bit more than what the leader board says because i use fleet mark boost.

I haven't bought anything in weeks since i got the Fleet MVAM. So I was not a purchase.

Edit:
I just logged onto tribble and checked my character over there because i transferred him after i bought the fleet mvam and he shows i had 453,914 on him, so on holo I should have a good deal more because I've made several contributions since but i really don't know the # because I haven't been looking that closely. I would think anywhere from 485k upward?

castsbugc 11-30-2012 06:33 AM

You didnt replicate any embassy requisitions right? those cost FC and not EC if you hadn't noticed :)

russell1997 11-30-2012 06:37 AM

Quote:

Originally Posted by castsbugc (Post 6860371)
You didnt replicate any embassy requisitions right? those cost FC and not EC if you hadn't noticed :)

I did replicate those, and no I hadn't noticed they were not EC, guess I'll quit that right away :(

:mad:

russell1997 11-30-2012 06:54 AM

went to close ticket but i doesn't show i have one? oh well if ya'll see it just close it....


All times are GMT -7. The time now is 03:22 PM.