Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Ship Registry / Name displays in a grainy matter. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=472271)

storm370 12-03-2012 03:31 PM

Ship Registry / Name displays pixly.
 
After the update to season 7, If I look at the name / registry on my ship it appears quite grainy, pixly and in general a low resolution..

However! If I look over at another player's ship.. Or a NPC one, It will display just fine.

Anyone else noticed this?

In the picture I provided, The Excelsior name is being displayed like it should be. It's also the way it's displayed on NPC ships or other players. The Callahan name is how it's displayed on my ship, and my ship only.

Example:

http://i1222.photobucket.com/albums/...2-03_00005.jpg

In Game comparison picture, Notice how the other player's ship name and registry is being displayed properly.

http://i1222.photobucket.com/albums/...2-03_00007.jpg
http://i1222.photobucket.com/albums/...2-03_00008.jpg


My graphics settings and drivers are just fine though!

voicesdark 12-04-2012 03:36 AM

Do you have some type of effect enabled like from the shields or something? Some of the effects seem to negatively effect the appearance.

storm370 12-04-2012 06:55 AM

Nope, That's the weird thing.. I have no sort of special effects or anything, Just a plain old standard shielding.. Even removing them those not effect the issue.

I've tried:

Changing Computer.
Changing Ship, Changing Ship Name.
Creating a new character.

Nothing seems to help really, Even playing with the graphics settings does no trick, I can make it worse but not any better.

Running on a Ati Radon HD 5650 btw.

daiouvegeta2 12-04-2012 10:38 AM

I've noticed this also. It mostly shot itself at me when I looked at the side of my fleet defiant and couldn't even read the name anymore.


All times are GMT -7. The time now is 01:07 PM.