Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Cutting Beam animation? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=473911)

bohiap 12-05-2012 01:11 AM

Cutting Beam animation?
 
I just got the cutting beam and put it in a turret slot in my defiant-R. I'm not seeing any animation for it at all. I've got DHC, turrets and a torpedo launcher with CSV and TS. Is it just really quick and/ or really small? Am I just not seeing it or am I missing something?
Looking at the chatbox it's firing and doing damage- I just don't see it.

For what it costs I was hoping it was going to show something really cool.

ocp001 12-05-2012 01:19 AM

It's just really small and quick. When the beam is hitting the ships hull you should be able to see it doing a little circle as it moves around. I was barely able to track it in a PvP match while flying my cruiser. At the speeds an escort flys at... Well good luck! :D

bohiap 12-05-2012 07:24 AM

I was afraid you were gonna say something like that. :rolleyes:

cyberderp 12-19-2012 12:59 PM

Mine doesn't show up at all, But I get a small white box on the back of my raptor everytime it shoots.

haravikk 01-01-2013 01:01 PM

I'm having the same issue that I don't seem to see anything at all; can anyone show what it should look like? I've tried a load of different combination of settings but don't see anything at all.s

I'm assuming this is why I have such trouble with the borg gateways as several of the high level borg ships have cutting beams so I'm thinking maybe the gateways do too; would explain why they eat my hull so quickly once my shields are down, despite no visible effect after their shield drain beam. I know the cubes do have cutting beams and I definitely don't see those either.


All times are GMT -7. The time now is 07:59 AM.