Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Large Hypo Annoyance (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=474721)

llirrem 12-05-2012 03:57 PM

Large Hypo Annoyance
 
Please change it so that required items for the reputation system aren't pulled from your device slots. I'm getting really annoyed having to re-equip large hypos and re-slot them in my skill tray. I'm sure the same goes for people using large shield charges as well.


Everyone else agree or is it just me?

nicha0 12-05-2012 04:15 PM

It is very very annoying. It pulls from device slot first, then bank, then inventory..

marc8219 12-05-2012 04:17 PM

Its not only annoying, its gotten me killed when the first time this happened I didnt relaize I had no hypos equipped until too late.

c0nd1t10nr3d 12-05-2012 04:29 PM

Quote:

Originally Posted by marc8219 (Post 6949691)
Its not only annoying, its gotten me killed when the first time this happened I didnt relaize I had no hypos equipped until too late.

The way to avoid that is to check your stock before moving out into battle! In other words, before leaving Space dock!

My main peev is that when buying hypos, charges or whatever for reputation projects, you're limited to buying 20 of each at one time! Please Cryptic... can we have this changed from 20 at a time to 100 like it is with commodities? It's a small and I'm sure "doable" request for the short-term! ;)

llirrem 12-05-2012 04:37 PM

Quote:

Originally Posted by c0nd1t10nr3d (Post 6949861)
The way to avoid that is to check your stock before moving out into battle! In other words, before leaving Space dock!

I was wondering how many replies it would take before someone suggested we should all just be better prepared. Three :P

It's an unintended annoyance, plain and simple. Hopefully, it's something the developers can address simply.

alax2011 12-05-2012 04:45 PM

Quote:

Originally Posted by llirrem (Post 6949341)
Please change it so that required items for the reputation system aren't pulled from your device slots. I'm getting really annoyed having to re-equip large hypos and re-slot them in my skill tray. I'm sure the same goes for people using large shield charges as well.


Everyone else agree or is it just me?

I posted this in the "Bugs Forum" but only one person seemed to have the same problems as me (well looking at the forum responses i think (and maybe devs might too) that only 2 people have problem whit it)

Reputation Bug

laskey1 01-02-2013 05:26 AM

It is a real pain - ALSO - where can you get hols of Large Hypos? I need them and the Large regenerator to up my reputation but cant find them anywhere.....

crashdragon 01-02-2013 05:29 AM

Don't nearly die.

IT'S SIMPLE!!! PROBLEM SOLVED!!!

What are you lot, Redshirts?

:rolleyes:

mwgacy1 01-02-2013 05:46 AM

Quote:

Originally Posted by llirrem (Post 6949341)
Please change it so that required items for the reputation system aren't pulled from your device slots. I'm getting really annoyed having to re-equip large hypos and re-slot them in my skill tray. I'm sure the same goes for people using large shield charges as well.


Everyone else agree or is it just me?

I was getting this too, now I always start the assignment from a space map, either system space or sector space, and it pulls them from my bank instead of my device slots.
It is incredibly annoying though, it was annoying me to no end not having that hypo when I needed it.

agodbea 01-02-2013 07:02 AM

a quick fix of this would be to change so reputation projects used medium hypo instead of large


All times are GMT -7. The time now is 09:05 AM.