Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Shuttle Prop now almost unusable due to attached noise (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=475051)

nagorak 12-05-2012 08:56 PM

Shuttle Prop now almost unusable due to attached noise
 
Something was changed with the recent patch to make it so the "Starfleet Shuttle Type 8" used on ground and interior maps has the sound of a jet plane attached to it. This sound is extremely obnoxious and objectionable.

There are two problems with this sound, other than the fact it's annoying as hell. First of all, it's completely out of place for a parked shuttle to be making any noise at all, which is what we use the shuttles for 90% of the time. Secondly, it sounds nothing like the shuttles from any of the shows.

Even worse, the sound gets louder and louder with each shuttle you add, so at the point when there are 6 shuttles on the map it sounds like a rocket is taking off. It's really bad. If you want to see, play my mission Atlas Affair, Part 1. You'll hear the "liftoff" as soon as you beam on board the Hyperion.

This sound either needs to be removed from the shuttle, or a separate asset needs to be added without the sound, so we can decide whether we want to use it or not.

thegreendragoon1 12-05-2012 09:41 PM

Well that sucks, I was planning on using shuttles in my next mission. Still they're not critical to my story.

Edit: Having listened to it, it's not bad if your shuttle it flying, but yeah it definitly limits the usage of the asset. It would be nice to have the sound attached to an invisible object we can place at will.

nagorak 12-06-2012 11:58 AM

Here's some more feedback on this change:

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=474911

This really needs to be addressed somehow, because it severely limits the utility of the Shuttle Prop.

pwebranflakes 12-06-2012 12:55 PM

I've passed this along within the last couple days, as well as all the other Bug Report threads that have been made since the editor came back up.

Cheers,

Brandon =/\=

nagorak 12-06-2012 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by pwebranflakes (Post 6965271)
I've passed this along within the last couple days, as well as all the other Bug Report threads that have been made since the editor came back up.

Cheers,

Brandon =/\=

Thanks. Glad to see you're on the case. :D

thegreendragoon1 12-11-2012 11:12 AM

So I just did a test, and the shuttle sound does not extend to a published mission. It exists exclusively in preview mode.

kirksplat 12-11-2012 11:21 AM

Quote:

Originally Posted by thegreendragoon1 (Post 7033751)
So I just did a test, and the shuttle sound does not extend to a published mission. It exists exclusively in preview mode.

Hmm... I hear it in The Return to Terra Nova post-publish. I'll double check it and see if a re-publish fixes it.


All times are GMT -7. The time now is 02:15 AM.