Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Explore Cluster "Empty map" (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=493091)

asassinx0 12-22-2012 03:11 AM

B'Tran cluster (Vice Admiral)
 
I keep trying to do explore systems in B'Tran cluster vice admiral and i keep loading into a blue empty map on entering system to explore with 1 security officer as if I was beaming down to a ground mission where I should be entering a space zone. There are no options to abort mission or beam back to ship. I had to use tranwarp to location for energy credits for a story mission to get me out of the map. This happened 2x today already. Never seen this bug before


Just went into delta volanis cluster to explore systems there and got a crc error crash

azurianstar 12-22-2012 04:12 AM

Sorry to hear you are encounter problems. But afraid you got the wrong Bug Report fourm. This is for the Foundry. What you want is here:

http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69


Second, Devs need to know what zones are bugged so they can track it down. So next time it happens, you need to file a Bug Report. And when you mention it on the forum, include the ticket number. That way the problem can be looked up fast and hopefully is soon in the works.

harlequinpixie 12-22-2012 05:43 AM

Explore Cluster "Empty map"
 
Hi there, well I was exploring the B'Tran cluster with my engineer. She then got put onto a Empty map as it is called, which is a blue area with nothing in it. The only way to escape was by using a transwarp to another mission. Once I got out, I went back to finish my daily in B'Tran.

But, I suddenly crashed and was thrown to my desktop, with an error saying the "map don't match the one on disk". Oddly, I got fed up and started with my Tac, she had the same issue. Every system I try, I get chucked back to desktop, and forced to verify files.

I submitted a ticket which is "14178886" and I hope this can be fixed, as the daily is a pain in the bottom to do.

khamseenair 12-22-2012 06:21 AM

Not limited to B'tran, or star clusters for that matter.

I've just spent the last three hours trying to complete a star cluster mission in the Eridan Belt and only one out of every 15 systems I went into didn't put me into this blue 'empty map'. Was using zone chat to speak to some other people in there and some of them had been doing normal missions and been sent there too.

Clearly something got messed up big time in yesterdays patch. Wish they'd patched on Wednesday as originally planned as at least then we may have had a fix before the Christmas holidays. :(

borg101010 12-22-2012 08:41 AM

Capt. and BO's stuck in BLUE screen
 
Entered a mission in the Arucanis Arm and it opened up with my Capt. and BO's surrounding in a Blue screen. The ground hud is there, can move around but in total blue.
Can't abort/warp/cancel mission. Exited the game, came back...same thing/blue place. Logged in with other toons okay.

allfather777 12-22-2012 09:19 AM

My Main Toon hangs in space, with no background !
 
Hi Sir, :D

My Main Toon Odin III hangs dead in space, and no background ! I Relogged twice, but it persists ! What should I Do please ?

Thx in advance for your answers !


Allfather :D

thlaylierah 12-22-2012 09:32 AM

Change Instance?

shevet 12-22-2012 09:36 AM

Transwarping to a mission location worked to extract me from the Infinite Blue Void. (Cost me 18k EC, but hey.)

All subsequent attempts to enter an unknown system in an exploration zone, though, have resulted in my client flat-out crashing. I think explores are pretty much broken as of the time of writing....

erei1 12-22-2012 09:41 AM

Quote:

Originally Posted by shevet (Post 7194021)
Transwarping to a mission location worked to extract me from the Infinite Blue Void. (Cost me 18k EC, but hey.)

All subsequent attempts to enter an unknown system in an exploration zone, though, have resulted in my client flat-out crashing. I think explores are pretty much broken as of the time of writing....

If you take the first mission, stranded in space, it'll cost only 100ec :)

captainrevo1 12-22-2012 09:43 AM

this does sound like a new problem with the latest patch.

Have you tried moving. that has cleared similar problems in the past.

if not, exit the mission and wait 5 minutes for it to reset.

if not the transwarp has been proven to fix it.


All times are GMT -7. The time now is 05:20 PM.