Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Search problems in content review. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=509451)

nenfis 01-09-2013 09:19 AM

Search problems in content review.
 
Good.

I'm trying to find a mission to review non-English content but I only listed the English, is there anything that does not work for me, or it happens to everyone?.

A greeting.

crypticfrost 01-09-2013 12:11 PM

The Custom Search Filter on the Review Content tab is not working properly. This issue is in our database and has been passed on to the appropriate folks for triage.

nenfis 01-10-2013 08:04 AM

Thanks for the clarification.

gulberat 01-10-2013 09:13 AM

Quote:

Originally Posted by crypticfrost (Post 7411371)
The Custom Search Filter on the Review Content tab is not working properly. This issue is in our database and has been passed on to the appropriate folks for triage.

The entire search on the Review Content tab seems not to be working. It doesn't sort by rating, when you ask it to do that, either. Nor does it change the order when you ask it to sort by newest. So perhaps all of these could be addressed at the same time. :)

crypticfrost 01-10-2013 11:55 AM

Quote:

Originally Posted by gulberat (Post 7422631)
The entire search on the Review Content tab seems not to be working. It doesn't sort by rating, when you ask it to do that, either. Nor does it change the order when you ask it to sort by newest. So perhaps all of these could be addressed at the same time. :)

Thank you, I've updated the bug report to include this as well.


All times are GMT -7. The time now is 08:37 AM.