Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Dynamic Patch Failure (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=531101)

sohber 01-29-2013 02:37 PM

Dynamic Patch Failure
 
"Dynamic patch Failure: The connection was idle for too long."

Get this error every time I try to leave ESD - Been happening since about 2pm EST.

starkyman 02-24-2013 01:21 PM

its been happenin 2 me for months now damn sick of it tryin 2 play foundy missions and every time. i try normal login and same again safe login more of the time it works (not always) when is this getin fixed???

starboardnacelle 02-24-2013 02:26 PM

In the launcher, go to Options, and disable On-Demand Patching. Your problems are now solved.

starkyman 02-24-2013 02:36 PM

Quote:

Originally Posted by starboardnacelle (Post 8290131)
In the launcher, go to Options, and disable On-Demand Patching. Your problems are now solved.

wrong so wrong not solved at all as that got turned off ages ago i even force verify files everyday so what will i do next???

starkyman 02-24-2013 08:29 PM

so can any1 help me with that problem please its been happenin to long now???

one more thing i've tryed is swapin the proxys i'm from the UK and the EU proxy DON'T work for me at all won't connect 2 login server and havin this problem on the US proxy so for now i've set it 2 none and will see how it go's but if any1 has any thoughts at all i would love to try...


All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.