Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Sever not responding/ Lag (1/31/13) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=533921)

xcom43 01-31-2013 11:49 AM

Sever not responding/ Lag (1/31/13)
 
First 3 mins i log in i get a server respond and i did not even load in to esd yet.

krayuskorianis 01-31-2013 12:01 PM

Anyone else getting loading lag?
 
Anyone else getting the response, "Server Not Responding" when loading an area at around 40?

johngazman 01-31-2013 12:01 PM

Post-Maintainance Issues
 
Getting a lot of post maintainance issues. Chiefly, the following;
  • Intense lag during area switching, including "Server not responding" messages.
  • Unable to properly load saved costumes. When I attempted to load my full Wells outfit, the game loaded up the first items in each list (Antares 1 and AGT pants) instead.
  • Fleet window not loading/updating properly and error messages claiming i'm not in a fleet.
  • Following the completion of Temporal Ambassador, I successfully recieved my Ambassador boxes. However, despite being awarded the "Yesterday's Enterprise" Uniform, the Uniform has not shown up in my Tailor options. There is now an option for "Jacket Tight - Armoured". However, there are no options available and it uses the Temporal Jumpsuit as the default item of clothing with a strange sash over the top. EDIT: Ignore this. It appears what is meant by "Yesterday's Enterprise Uniform" is the Sash and Belt.

The fleet window option corrected itself whilst I was writing this, but there is still area switching lag/non-responsiveness.

EDIT: Attempting to get to Tau Dewa. I've gon ESD->Sol System->Fleet Starbase->Sol System (my bad). So far, i've had "Server not responding for at least 60s for every switch.

jexsamx 01-31-2013 12:02 PM

Yes, I am getting that.

anazonda 01-31-2013 12:02 PM

Same everytime new content goes live...

Perfectly normal... no worries.

startrek1234567 01-31-2013 12:02 PM

YES. "server will not respond", probably every player on rigth now lol

phalanx01 01-31-2013 12:02 PM

Yup, looks like Cryptic made an oopsie again on the server department there...

cowkiller75 01-31-2013 12:02 PM

borken server not responding
 
well esd sever not responding is broken.........this is not cool... to the point i wont play the game if its going to be like this...... please fix it



lag is so bad you cant play

azurianstar 01-31-2013 12:02 PM

Yeah.

Pretty much for now, I'm summoning it as lag due to the servers being inundated with people logging in and zoning between ESD / Qo'nos and the Academies for the prizes.

startrek1234567 01-31-2013 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by anazonda (Post 7790771)
Same everytime new content goes live...

Perfectly normal... no worries.

^^

just go play another game like i am, and wait till people start hopping off then jump on, no worries this last till feb 15 :)


All times are GMT -7. The time now is 12:12 PM.