Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Help, can't log in. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=535091)

dynend 01-31-2013 10:30 PM

Help, can't log in.
 
When I try to log into STO my launcher tries to update, twice, and fails with the message "The patchclient got a message while it was in a state with no response function". This is a consistent issue; I've tried logging in a dozen times or so.

Is there a workaround for this?

grahametrek 01-31-2013 10:51 PM

Still not able to log on
 
I would like to log in to please

Cant get past the forever patch that doesn't patch anything and yes I've done the update. I was able to log on b4 this update.

scurry5 01-31-2013 11:15 PM

Uuuhh...have you all tried getting the latest launcher from the sticky at the top of the forum yet?

For those who don't want to bother looking:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=505501

melodywilliams 01-31-2013 11:23 PM

Ignore this post - testing
 
Quote:

Originally Posted by scurry5 (Post 7809141)
Uuuhh...have you all tried getting the latest launcher from the sticky at the top of the forum yet?

For those who don't want to bother looking:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=505501

This is only test, ignore this post.

lordmortucus 01-31-2013 11:46 PM

i too would like to log in
stuck at the loading screen with game crashing even in safe mode

getting tired of this even when the game does work i have to start in safe mode all the time why my card pumps this game and my drivers are always up to date:confused:

dynend 02-01-2013 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by scurry5 (Post 7809141)
Uuuhh...have you all tried getting the latest launcher from the sticky at the top of the forum yet?

For those who don't want to bother looking:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=505501

That appears to have done the trick, thank you. Your link was bad, though. Looks like it got cropped by the forum. Below is a working link.

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=505501


All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.