Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Temporal Ambassador bug? [spoilers] (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=535171)

krypter3 02-01-2013 12:03 AM

Temporal Ambassador bug? [spoilers]
 
ok so I got the enterprise C, fought off the tholians and got back to my timeline, then my science officer says nothing here, depart system and the mission says go to tholian base. I check on the map and the big circle is still around the Azure nebula so I'm like ok, I guess I have to go back.

So I go back and have to replay the end of the mission, fighting the tholians again now I left the system like it said and I cannot for the life of me figure out how to 'get to the tholian base'

krypter3 02-01-2013 12:27 AM

Never mind I continued the mission three times and it finally let me finish.

skotte1 02-01-2013 04:05 AM

same thing here - ive replayed it once

does that mean i need to replay it 2 more times ?

skotte1 02-01-2013 06:10 AM

quick update since server is down again - tried for a 3rd time

and it finnaly competed

zunderdome 02-01-2013 06:17 AM

Watch out for the final mission report before you're depart the system. If you have the possibility to get your reward just before departing it use it. For some reasons sometimes the mission do some backsteps although it is allready finished.

carardrhas25 02-01-2013 06:17 AM

Anyone else got trouble with the Ambassador Reward Ships ?

My chars crashed when unpacking the ship and now they are always crashing when i select the ship at the ship selector.

lastguytom 02-01-2013 03:25 PM

My Ability To Enguage Or Dis-engage Auto Fire On One Of My Alts While In Space Is Gone Since I Did This Mission,on My Klingon Its Okay, I Am Afraid To Do It On My Other Alts And Have It Happen To Them

bannon3 02-01-2013 03:48 PM

This happened to me once last night too, I just re did the last part and stole the Enterprise C again, the 2nd time it allowed me to complete it.

thebluerabbit 02-01-2013 04:29 PM

Not sure if this fits everyone else, but all the people I've personally talked to that are experiencing this bug are only getting it on races purchased from the C-Store, but that may just be coincidence.

EDIT: Disregard my previous statement, however turning the mission in BEFORE I left the Azure Nebula for the final time resolved the issue for me.

thebingbang7 02-02-2013 08:05 AM

Okay, so my problem is when I turned in the quest, it showed me my three rewards: the two ships and "Yesterday's Enterprise" uniform set, and the two ships were in my inv. but the uniform set was not. Do you access it somewhere else? Or did I not get what I was supposed to?


All times are GMT -7. The time now is 10:09 AM.