Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Rubberbanding again (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=535841)

eagleeyeabc 02-01-2013 11:35 AM

Rubberbanding again
 
Hey Peeps

Anyone else suffering from Rubberbanding and Server not Responding Messages and then get booted ?

I checked my Internet Connection it seems to run fine, as I can run another MMO without any Issues, it's just STO which is bugging around again.

altii 02-01-2013 11:40 AM

Yep! Got in about 4 times earlier, managed to start a mission once before it began not responding and then it gave up entirely. Can't even get to the Engage button on the launcher now!

Internet connection's fine, and the game was fine last night.

eagleeyeabc 02-01-2013 11:43 AM

Good to know, yeah ships seem to stop, I rubberband around and other ships start jumping around and all, I tried running over the US Proxy as that helped once when that issue happend, but that seems futile as well as I still have the same Error.

I'm from EU btw, so much for the Server Stability Improvements I guess

But good to know I'm not the only one who has that prob xD

altii 02-01-2013 11:50 AM

Same for me! I managed to get out of ESD thinking that might be responsible for the lag, it was pretty busy, but it was everywhere. I'm EU too and yeah, nice to know it's not just me!

eagleeyeabc 02-01-2013 11:51 AM

Here is a tracert test

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Alle Rechte vorbehalten.

C:\Users\****>tracert patchserver.crypticstudios.com

Routenverfolgung zu patchserver.crypticstudios.com [***] ?ber maximal
30 Abschnitte:

1 <1 ms <1 ms <1 ms fritz.box [****]
2 24 ms 25 ms 25 ms rdsl-dsdf-de02.nw.mediaways.net [213.20.58.195]

3 24 ms 24 ms 25 ms xmwc-dsdf-de01-chan-19.nw.mediaways.net [195.71.
242.122]
4 30 ms 114 ms 76 ms rmwc-dsdf-de01-chan-0-0.nw.mediaways.net [195.71
.243.33]
5 60 ms 59 ms 58 ms Xe7-0-3-0-grtdusix1.red.telefonica-wholesale.net
[84.16.7.229]
6 52 ms 70 ms 51 ms Xe1-0-0-0-grtlontl1.red.telefonica-wholesale.net
[94.142.120.238]
7 50 ms 50 ms 50 ms 195.50.90.165
8 56 ms 57 ms 57 ms ae-52-52.csw2.London1.Level3.net [4.69.139.120]

9 54 ms 54 ms 55 ms ae-227-3603.edge3.London1.Level3.net [4.69.166.1
54]
10 82 ms 80 ms 80 ms te0-7-0-1.ccr22.lon01.atlas.cogentco.com [130.11
7.15.81]
11 73 ms 73 ms 83 ms te0-1-0-5.ccr22.lon13.atlas.cogentco.com [130.11
7.0.190]
12 141 ms 138 ms 145 ms te0-3-0-4.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.5.122]
13 * 143 ms 171 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
14 185 ms 195 ms 165 ms 38.111.40.114
15 154 ms 149 ms 148 ms 208.95.185.41

Ablaufverfolgung beendet.

eurialo 02-01-2013 12:38 PM

I am tired... still a lot lot of lag. The game is almost unplayable:

C:\Users\paolo.marotta>tracert patchserver.crypticstudios.com

Traccia instradamento verso patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
su un massimo di 30 punti di passaggio:

1 5 ms 98 ms 100 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]
2 48 ms 60 ms 48 ms static-213-205-16-41.clienti.tiscali.it [213.205
.16.41]
3 49 ms 49 ms 49 ms static-94-32-137-177.clienti.tiscali.it [94.32.1
37.177]
4 48 ms 47 ms 46 ms static-213-205-57-65.clienti.tiscali.it [213.205
.57.65]
5 68 ms 68 ms 68 ms static-213-205-57-229.clienti.tiscali.it [213.20
5.57.229]
6 66 ms 68 ms 66 ms static-213-205-17-61.clienti.tiscali.it [213.205
.17.61]
7 78 ms 79 ms 79 ms 94.32.135.145
8 75 ms 75 ms 76 ms ae3-300.trn22.ip4.tinet.net [77.67.82.229]
9 171 ms 170 ms 171 ms xe-1-2-0.bos11.ip4.tinet.net [89.149.183.13]
10 * 251 ms 253 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
11 216 ms 207 ms 211 ms border11.te8-1-bbnet2.bsn.pnap.net [63.251.128.104]
12 252 ms 252 ms * perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
13 257 ms 251 ms * 208.95.185.41
14 271 ms 274 ms 250 ms 208.95.185.41

Traccia completata.

eagleeyeabc 02-01-2013 01:05 PM

yea I can't play it at all anymore, it lags so badly, does Cryptic ever do anything right ? :mad:

eurialo 02-01-2013 01:10 PM

I logged out... and I am very disappointed. Changes should be tested before apply them to the server!!!!! :mad::mad::mad:

drunkadmiral 02-01-2013 01:26 PM

Same problem after last patch... "Server not Responding..." every 5 min

eagleeyeabc 02-02-2013 05:09 AM

So apperantly, after all those Patches and "Server Stability Improvements" the same issue is still around, I wonder what those guys fix at all


All times are GMT -7. The time now is 02:33 PM.