Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Sever kicking Multiple Times (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=541761)

dethblazer1 02-05-2013 11:48 AM

Big Lag and Very Slow Loading times
 
Hi is anyone else getting slow launcher now also this website as well gone slow keep getting time out when trying to login to the game

drachenfeles 02-05-2013 01:28 PM

that too, got timeouted couple of times
also got constant lags and rubberbanding for two day now, watching ships going forward-backwards etc not my idea of fun during the game

defbond7 02-05-2013 01:45 PM

A lot of people are having this problem and I suspect it's mostly players in Europe...If anyone else is getting lag since the 3 year anniversary started please post your problems in this or any other thread in this section which deals with lag. I thought it was going to be a problem during the weekend with server loads being high but having this happen on Monday and Tuesday night is pretty bad. Also submit a ticket, once Cryptic realizes this a problem maybe it will get fixed, thanks!

azurianstar 02-05-2013 09:14 PM

Sever kicking Multiple Times
 
Was in the middle of PvP and it kicked me out twice as soon as I logged, but a buddy thats with a F2P account is perfectly fine.


You guys really need to fix this lag / rubberbanding / kicking problem. Because its just becoming too unfun to play.

ddesjardins 02-05-2013 09:15 PM

Been kicked 7 times in a row. Now I can't connect to the account server.

*rolls eyes*

mulder1aq 02-05-2013 09:15 PM

Servers just crash?
 
No one can log into the account server.....

marc8219 02-05-2013 09:15 PM

happened to me also, I got DC in a pvp match, logged back in about a min later and got the removed from map in 10 seconds message.

eurialo 02-05-2013 09:16 PM

Quote:

Originally Posted by dethblazer1 (Post 7901841)
Hi is anyone else getting slow launcher now also this website as well gone slow keep getting time out when trying to login to the game

Can you post a traceroute to the patchserver? If you live in europe and your packets are routed through tinet.net, we have the same issue.

jplatimer 02-05-2013 09:16 PM

Account Server issues, or is it just me?
 
Was in STO, but got dropped... now I can't get the initial connection/Patch Server going...?

agentgreasy 02-05-2013 09:16 PM

Same. I got a few unresponsives, but they recovered. Now I'm completed booted, and no account server connectivity.


All times are GMT -7. The time now is 10:17 AM.