Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Omega Reputation Borg Doff Store Blank (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=545611)

alkelda 02-09-2013 08:27 AM

Omega Reputation Borg Doff Store Blank
 
Paid to unlock the liberated borg XII duty officer store. The store is BLANK. Nothing.

borticuscryptic 02-09-2013 09:31 AM

Did you have any other Omega Store Unlocks active on this character? If so, could you see those items still?

wazzagiow 02-09-2013 11:02 AM

Funny you mention this. I can't find the project to unlock them in the store. I'm T5 on 2 toons and its the same for both. Also on both toons I can't find any projects to unlock Borg space weapons in the store. I actually thought the space weapons and doffs had been removed from the game for some reason :s

felderburg 02-09-2013 11:57 AM

Huh. I'm tier 5, and I think the only things I got in addition to tier 4 were the Mk XII gear options (space and ground). No store for space weapons, no DOffs.

wazzagiow 02-09-2013 12:16 PM

Glad I'm not the only 1 lol

oneandonlyrecce 02-09-2013 01:38 PM

I'm going to copy 2 toons over to Tribble to test this. One has store unlocks and one doesn't. It will take a couple of days to complete T1.

It would be nice if the "copy" function were expanded to include the reputation state.

jonathanlonehawk 02-09-2013 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by oneandonlyrecce (Post 7975381)
It Would Be Nice If The "copy" Function Were Expanded To Include The Reputation State.

^^^this...

aegon1ice 02-11-2013 07:03 AM

There is a character copy bug. When you transfer a toon over to Tribble your Reputation status does not get copied. You have the passives unlocked, but the Tiers will stay at T0. Thus testing is not possible - at least until you decide to grind reputation on tribble all over again.

aramyll 02-11-2013 01:04 PM

can u post what the dill cost is for these guys if and when your able to see them on the store???

cyberman42 02-14-2013 10:57 PM

it not a bug it a new feature when are the Dev go to fix it


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.