Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Foundry Outage 2/16/13 - Resolved! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=555171)

sheppardus 02-16-2013 08:24 AM

Foundry Outage 2/16/13 - Resolved!
 
I don't seem to be able to search for any foundry missions anymore, anyone else having this problem? and if so any solutions?

captnurntumber 02-16-2013 08:25 AM

can log into game but not the foundry?
 
Just asking, is the Foundry down? I've been working on a foundry mission....not the first I've tried, but the first I've got been able to make work the way I wanted and that I'm happy with.

I've spent more time this past week than I should have working on it. I really wanted to finish it this weekend. I got into the foundry earlier and made a few changes to it, and when I tried to save it I got an error about not connecting to the server. Since I had only made a few minor changes (I just placed a few enemies on a map) I logged out and tried to log back in and got the message of a patch server failure when trying to access the foundry. I can log into the game easily enough, I even played a quick mission with my KDF character. So I attempted to get into the foundry again, but the create content box is greyed out now.

I'm only asking because I've come to enjoy the foundry more than simply playing....and I really want to finish this mission I'm working on. I just wanted to know if anyone else is experiencing this so I'll know its not a problem on my end.

castsbugc 02-16-2013 08:29 AM

Something goofy is going on, journal is blank, but a mission I already had accepted the other day is accessible..


No idea about the state of the editor atm though

c0nd1t10nr3d 02-16-2013 08:30 AM

Can't Access "Create Content"?
 
Hi Guys.

Last night I bought 4 foundry slots for 10,000 dil and I could access the editor and play around for a bit. (I'm a foundry n00b and starting on my learning curve) No problems last night at all.

Today, I log in and find that the "Create Content" button on the top of the character select screen is greyed out. Nothing what so ever happens when I click on it. Not even the option to purchase more slots.

Has the foundry editor been temporarily disabled or something? Or is this a bug? Any help would be very much appreciated.

Thanks in advance!

zix74itaelite 02-16-2013 08:31 AM

foundry not working
 
its anyone having the same problem?:confused:

castsbugc 02-16-2013 08:32 AM

Same problem, no eta on a resolution as of my typing, no official acknowledgement either that I have seen (though I might have missed) if you have a mission already in your journal though, you seem to be able to play it.

I havent checked the editor to see if I can get into that either

williammccormick 02-16-2013 08:39 AM

Quote:

Originally Posted by c0nd1t10nr3d (Post 8112371)
Hi Guys.

Last night I bought 4 foundry slots for 10,000 dil and I could access the editor and play around for a bit. (I'm a foundry n00b and starting on my learning curve) No problems last night at all.

Today, I log in and find that the "Create Content" button on the top of the character select screen is greyed out. Nothing what so ever happens when I click on it. Not even the option to purchase more slots.

Has the foundry editor been temporarily disabled or something? Or is this a bug? Any help would be very much appreciated.

Thanks in advance!

I think something is up, starting a few minutes ago you cannot even access foundry content in game.

pwebranflakes 02-16-2013 08:44 AM

Hi Captains,

The Team is investigating. We'll have it back up ASAP.

Cheers,

Brandon =/\=

zensoji1 02-16-2013 08:45 AM

Same problem. However I was able to edit in the foundry last about 10 hours ago - problem is I logged on about an hour ago - The first page where you select the mission you want to edit comes up but when its doing that "Waiting for Foundry Server to start up and patching foundry updates" after a while it says that "Dynamic Patching Failed due to timeout with the server". I logged into the main game to check if I could still log in and when I tried to get into the foundry again the button was greyed out as if the foundry has been taken offline.

I take it that is the case but there hasn't been anything said about it going offline or the reason.

Admiral Zenso'ji

c0nd1t10nr3d 02-16-2013 08:47 AM

Quote:

Originally Posted by pwebranflakes (Post 8112541)
Hi Captains,

The Team is investigating. We'll have it back up ASAP.

Cheers,

Brandon =/\=

Ah, Thanks Brandon! Much appreciated! ;)


All times are GMT -7. The time now is 06:18 AM.