Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Closed Beta to Open Beta upgrade problem? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=55614)

Archived Post 01-11-2010 06:37 PM

Closed Beta to Open Beta upgrade problem?
 
Hi there.

Supposedly, according to the launcher news and my email, closed beta participants were auto-migrated to Open Beta account status.

Mine wasn't.

So.. um.. what now?

Archived Post 01-11-2010 06:48 PM

Please file a ticket with the billing support team, they generally sort out account access issues.

Archived Post 01-11-2010 06:51 PM

I'm having a similar issue, but when I go to submit a ticket, it takes me to the "page not found" page. And yes, I'm logged in.


Very tricky devs.

Archived Post 01-11-2010 06:55 PM

I have the same problem.

Archived Post 01-11-2010 06:56 PM

You should just be able to put a ticket in at http://startrekonline.com/support . We are still switching the website over from CB to OB, so some links aren't working yet. /me gets out the geocities-chic Under Construction GIF.

Archived Post 01-11-2010 06:57 PM

How can you tell if you were switched over?

Archived Post 01-11-2010 06:58 PM

Quote:

Originally Posted by coderanger
You should just be able to put a ticket in at http://startrekonline.com/support . We are still switching the website over from CB to OB, so some links aren't working yet. /me gets out the geocities-chic Under Construction GIF.

Thanks. I actually think I might wait till tomorrow, see if you all sort this out by then,...if not, THEN I'll file a ticket.

Archived Post 01-11-2010 06:59 PM

The link to submit a ticket is not even clickable when you go to the support page =(

I wanted to update my client while i was at work tonight, o poopies.

Archived Post 01-11-2010 07:03 PM

I'm having the same problem, my account still shows that it is closed beta. The submit/review ticket link doesn't work.

Archived Post 01-11-2010 07:08 PM

Ditto to OP.

My status page says

Quote:

Activated Features

* Star Trek Online Closed Beta
* Guaranteed Closed Beta Access - View Status

I'm still patching at the moment though. I'm confused. :confused:

And, apparently, I can still post here. The "Closed Beta Forum" is locked to everyone now. I missed that on first glance..


All times are GMT -7. The time now is 07:31 AM.