Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Federation Shipyards (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=218)
-   -   Proper Starfleet markings on ships (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=561521)

predator804 02-21-2013 08:36 AM

Proper Starfleet markings on ships
 
Not sure if anyone else really cares about this but it kinda bugs me that there are NO StarFleet markings on the Sovereign class ship, there is supposed to be a Starfleet emblem on either side of the star drive section and on the warp nacelles, I know this is a simple issue but it shouldnt be to hard of a fix.

tovalmorgan 02-21-2013 09:04 AM

none of the models in STO are 100% accurate to what they were on screen/ from the production models.

eraserfish 02-21-2013 09:11 AM

Perhaps they're Enterprise-only markings?

stardestroyer001 02-21-2013 03:04 PM

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...=520631&page=7

Add yours to my list. I've already got other Sovereign class starship issues here, as well.

age03 02-21-2013 04:32 PM

There was never any marking on any Star Fleet ship only that of The UFP.

millimidget 02-21-2013 05:18 PM

Quote:

Originally Posted by age03 (Post 8239411)
only that of The UFP.

I can't think of a single instance where I saw the UFP logo on a ship. Name and registration were pretty much the extent of it.

EDIT: Come to think of it, I might recall seeing the UFP logo on a ship sitting in spacedock in one of the TMP movies, but that's hardly precedent.

All I want is the option to pick no emblem; I've never seen a decent looking fleet emblem, and the UFP logo looks like a pair of blue blobs, like some child thought that if they painted eyes on the thing it would look cooler.

Please, let me choose no emblem.

thratch1 02-21-2013 05:22 PM

Quote:

Originally Posted by age03 (Post 8239411)
There was never any marking on any Star Fleet ship only that of The UFP.

The standard ship marking for Starfleet is the Starfleet chevron, not the UFP logo. You seem to have confused Starfleet for the Federation (which is understandable, as they've never established exactly where Starfleet ends and the Federation begins).

Quote:

Originally Posted by millimidget (Post 8240431)
All I want is the option to pick no emblem; I've never seen a decent looking fleet emblem, and the UFP logo looks like a pair of blue blobs, like some child thought that if they painted eyes on the thing it would look cooler.

Please, let me choose no emblem.

The big issue for me is that, for some reason, the default UFP logo on ships has a crazy bloom effect for absolutely no reason. It glows blue even though it should just be a marking, not a light.

tlamstrike 02-21-2013 05:39 PM

Quote:

Originally Posted by thratch1 (Post 8240491)
The standard ship marking for Starfleet is the Starfleet chevron, not the UFP logo.

While they use the Starfleet Arrowhead logo it does say United Federation of Planets right after that logo and the ship's name along the secondary hull of some ships (mostly in the films).

gpgtx 02-21-2013 06:00 PM

the star cruisers also do not have any markings besides the UFP and name registry. no chevrons or red lines

age03 02-21-2013 06:01 PM

No.Thay all have UFP and back in ToS every ship had it own shield as the Delta was exculsivly The Enterprise

It says this on all my Models in Starfleet Command.

Cryptic put the wrong symbol the ships


http://www.youtube.com/watch?v=_NoBfykPg70


All times are GMT -7. The time now is 08:30 AM.