Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Graphics card (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=56268)

Archived Post 01-12-2010 03:25 AM

Graphics card
 
hey people ive looked at the system needs and ive downloaded the programme when to run it say that my drivers our out of date, checked that, and no new updates..

this is my graphic card ATI Radeon HD4670 im hopping this is nothing to do with my card please help

Archived Post 01-12-2010 03:26 AM

Update to the latest drivers from ATI's website and you will be fine. DOn;t go to other website that "test" your computer, because 9 times out of 10, they are wrong. Just as you found out today.

Archived Post 01-12-2010 03:32 AM

Some system scans will fail when using non- WHQL drivers. Its nothing to worry about. Just make sure you hit up ATI's site and get the newest driver you can and your all set.

Archived Post 01-12-2010 03:40 AM

all my drivers our up too date

Archived Post 01-12-2010 04:21 AM

Quote:

Originally Posted by ale20_us (Post 1372981)
all my drivers our up too date

Are you using version 8.12 or 9.12 or one in between?

Archived Post 01-12-2010 04:31 AM

Quote:

Originally Posted by Galliano
Are you using version 8.12 or 9.12 or one in between?

Have you been able to launch the client?

Archived Post 01-12-2010 05:09 AM

i have been able to lunch client, i know that ive got a better card than what they our asking for min is says i need ATI Radeon X1800 and recommanded sayATI Radeon HD 3850+

but ive got ATI Radeon HD4670 how can it not say i dont meet recommand spec

Archived Post 01-12-2010 05:19 AM

Quote:

Originally Posted by ale20_us (Post 1374019)
i have been able to lunch client, i know that ive got a better card than what they our asking for min is says i need ATI Radeon X1800 and recommanded sayATI Radeon HD 3850+

but ive got ATI Radeon HD4670 how can it not say i dont meet recommand spec

So hold on... your client launches, loads, presents a cryptic, atari and sto emblem and then loads up the 'transporter screen' that says 'you cannot access the server at this time'?

I'd say your fine and some bug in the diagnostic software is throwing you that warning. I wouldn't worry about it. Unless your drivers are either out of date, or too new.


All times are GMT -7. The time now is 02:05 AM.