Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Install, fine...log in, fine...create character, not so fine! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=56748)

Archived Post 01-12-2010 09:59 AM

Install, fine...log in, fine...create character, not so fine!
 
So I've downloaded, installed and started up the game all fine. I log into the server and get what I assume to be the standard screen asking me to "create new federation character" yet when I click this the profile window disappears and I'm just left with the background unable to see or do anything more. After about 4mins of staring at this HOPING something will happen I'm told I've been disconnected from the server...

Any ideas?

Archived Post 01-12-2010 10:06 AM

The servers are under very heavy load as a few thousand people are making character simultaneously. Please just try again in a few minutes.

Archived Post 01-12-2010 10:14 AM

what user password to use ??

all time it say bzzzz wrong

help

Archived Post 01-12-2010 10:17 AM

Quote:

Originally Posted by ccfly
what user password to use ??

all time it say bzzzz wrong

help

Your login information should be the same information that you use to login to the STO website.

Archived Post 01-12-2010 10:21 AM

i know i usin same login data but wrong pass all time

Archived Post 01-12-2010 10:28 AM

Wow i can hear the servers dying all thee way from sweden xD Good luck cryptic! i sure hope ill get in before it gets to late in the night, got work tomorrow...

EDIT: Servers died while i was writing this reply xD

Archived Post 01-12-2010 08:57 PM

I have the same issue


All times are GMT -7. The time now is 07:03 AM.