Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Help with game (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=56889)

Archived Post 01-12-2010 10:33 AM

Help with game
 
I log into system it verifies the account////the i hit engage and it starts to load it get halfway thru the goes to federation symbloe then it crashes everytime/ I am up to date on all the drives I have resterted the pc a few times// all i have ran it under admin mode still same thing allways crashes.. I need to get this fixed.. I have tried this around 6 times and it allways does the same thing even after it verifies the information...

Archived Post 01-12-2010 10:39 AM

this is really leaveing me a bad taste for whats to come cannot even load this game ...

Archived Post 01-12-2010 10:40 AM

I had the same problem with the closed beta, after a while the launcher started downloading the patch again and after that it worked. If i'm not mistaken it took about an hour or so before it started downloading again.

Archived Post 01-12-2010 10:42 AM

wel thanks I hope so b/c I tell ya what if i cant even try this out b4 hand im not droping 50 for it

Archived Post 01-12-2010 10:46 AM

Quote:

Originally Posted by xNAILSx
I log into system it verifies the account////the i hit engage and it starts to load it get halfway thru the goes to federation symbloe then it crashes everytime/ I am up to date on all the drives I have resterted the pc a few times// all i have ran it under admin mode still same thing allways crashes.. I need to get this fixed.. I have tried this around 6 times and it allways does the same thing even after it verifies the information...

Calm down dawg, system specs?

Archived Post 01-12-2010 10:53 AM

Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.090803-2339)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 04/09/09 10:48:52 Ver: 08.00.14
Processor: AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 3326MB RAM
Page File: 1647MB used, 1608MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 7.00.6002.18107 32bit Unicode
isplay Devices
---------------
Card name: ATI Radeon HD 4300/4500 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI display adapter (0x954F)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_954F&SUBSYS_24621682&REV_00
Display Memory: 2425 MB
Dedicated Memory: 1017 MB
Shared Memory: 1407 MB
Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (59Hz)
Monitor: Generic PnP Monitor
Driver Name: atiumdag.dll,atidxx32.dll,atiumdva.cap
Driver Version: 8.14.0010.0716 (English)
DDI Version: 10.1
BGRA Supported: Yes
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 11/24/2009 19:55:58, 3617792 bytes

Archived Post 01-12-2010 10:55 AM

Can you try installing the Catalyst 9.11 drivers and see if that helps please

Sincerely,
Cryptic Studios Technical Support

Archived Post 01-12-2010 11:00 AM

ok i will look for it ... do u have a drirect link so far all i am seeing the 9.12 drivers// on there site

Archived Post 01-12-2010 11:03 AM

Quote:

Originally Posted by xNAILSx
ok i will look for it ... do u have a drirect link so far all i am seeing the 9.12 drivers// on there site

The dev is pretty much asking you to update your drivers. I don't think it matters whether that is 9.12 or 9.11 version package.

Either way, here are the previous drivers (it's a link on the bottom of that ATI drivers page)...

32-bit version of Vista...

http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista32.aspx

If you're running the 64-bit version of Vista, then...

http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista64.aspx

Archived Post 01-12-2010 11:03 AM

http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-9.11-Windows-7-|-Vista-%2832-bit%29-download-2430.html


All times are GMT -7. The time now is 04:25 PM.