Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Federation Gameplay (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=165)
-   -   Danube Hanger pet question... (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=571271)

lianthelia 02-28-2013 06:20 PM

Danube Hanger pet question...
 
Its been a long time since I've flown a fed carrier, I haven't really flown one since they nerfed the Danubes...my question is with the tractor beam nerf are they still better dps than the Delta Flyers?

badname834854 02-28-2013 08:46 PM

I would say the advanced danubes are still slightly superior,yes.

crusty8mac 02-28-2013 11:07 PM

They are still effective in tractor spam builds.

lianthelia 03-01-2013 02:17 AM

Quote:

Originally Posted by crusty8mac (Post 8373621)
They are still effective in tractor spam builds.

Okay one more question, I decided to give them a go last night and I couldn't use the tranctor on my own ship, is that because of the danubes or did I get some weird bug?

tenkari 03-01-2013 05:15 AM

Quote:

Originally Posted by lianthelia (Post 8374761)
Okay one more question, I decided to give them a go last night and I couldn't use the tranctor on my own ship, is that because of the danubes or did I get some weird bug?

you have a science officer on your active bridge stations with a tractor beam power in the proper grade to be used buy its current station, right?

lianthelia 03-01-2013 06:55 AM

Quote:

Originally Posted by tenkari (Post 8376061)
you have a science officer on your active bridge stations with a tractor beam power in the proper grade to be used buy its current station, right?

Yeah...its a commander sci slot...my GW III worked fine, but the tractor beam button was blacked out and didn't work.

tenkari 03-01-2013 08:11 AM

Quote:

Originally Posted by lianthelia (Post 8376851)
Yeah...its a commander sci slot...my GW III worked fine, but the tractor beam button was blacked out and didn't work.

are you close enough to it? the tractor beam has a range of like... 5km i think? maybe less.

lianthelia 03-01-2013 08:19 AM

Quote:

Originally Posted by tenkari (Post 8377921)
are you close enough to it? the tractor beam has a range of like... 5km i think? maybe less.

Yeah I'm sure, I park only around 2k away when I'm destroying generators in khitomer and I wasn't able to tractor them or anything.

lianthelia 03-01-2013 08:37 AM

Probably just a bug, just flew with my Danubes and my TB worked fine.


All times are GMT -7. The time now is 01:14 AM.