Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Stuck at Vega Colony Loading Screen (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=57145)

Archived Post 01-12-2010 11:39 AM

Stuck at Vega Colony Loading Screen
 
The title is self-explanatory. It fully loaded, the transporter animation is still working, and I keep getting the little hint messages at the bottom, but no progress. I'm about to just exit the game and then login again.

EDIT:" Disconnected from server." That explains it...

Archived Post 01-12-2010 12:00 PM

I am stuck here too,is there a way to exit the game? I had to restart my comp as nothing seemed to work to exit from the loading screen. I am back there now, expecting to see the disconected from server msg but last time I still couldn't get rid of the screen or exit the game.

Archived Post 01-12-2010 01:07 PM

Same. The loading bar is full, and I'm still getting tips at the bottom of the screen....but it's been doing this for over 5 minutes.

Archived Post 01-12-2010 01:09 PM

same issue

Archived Post 01-12-2010 01:22 PM

Had the same issue, had to close the program and reopen it. Now the game cant even load my characters so I can try again. Well off to beta another game, ill come back tomm to see if its fixed.

Archived Post 01-12-2010 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by Parmenides79 (Post 1384412)
Same. The loading bar is full, and I'm still getting tips at the bottom of the screen....but it's been doing this for over 5 minutes.

For what it's worth, after a force quit and an eventual reconnect, Vega loaded just fine.

Archived Post 01-12-2010 06:04 PM

yep, happened to me twice then got through on the third attempt (though still couldn't progress once down there due to crates not giving the necessary mission item! many people were hopping around moaning and/or confused hehe!)

as for not being able to quit, i found that if i hover my little pointer/arrow in the top right hand corner of the screen - up pops the little boxes for minimise and restore down.

Archived Post 01-12-2010 06:20 PM

Yet another
 
Yep happened to me too used task manager to exit, windows is funny it want to search the internet for a fix to a Beta issue. Just think in 2 weeks we'll be in full game laughing at this hicup.


All times are GMT -7. The time now is 01:25 AM.