Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   In game Graphics Artifacts (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=58689)

Archived Post 01-12-2010 09:57 PM

In game Graphics Artifacts
 
ATI 4870. Problem seemed to get better with Post Processing off, but still unplayable.
Facing some directions problem disappeared, others covered 90%-95% of the screen.

Drivers are 9.12

Here's a DXDiag of my system http://pastebin.com/m7aac72ab

Any help would be wonderful.

Also, I'm not "forcing" AA through the Catalyst Control Centre. Settings are:

AA: App controled
AAA: Disabled
AF: App Controled
Catalyst AI: Disabled
Mipmap: Performance

I have taken some screen shots if any of the Dev team would like them mailed in.

Archived Post 01-13-2010 11:47 AM

I'm in the same boat except with a 4830. Can't wait 'till it's fixed

Archived Post 01-13-2010 11:59 AM

If its like crazy textures all over the place then download ATI Tray tools and goto 3d settings and make sure that Geometry Instancing is selected. If its not (Not by default) Some games can crap out and STO does I have tried it.

Archived Post 01-13-2010 05:42 PM

Excellent. I had the this same problem both here and when I was in the Champions trial. Wish Mythic had figured out the problem back then so I could try it, but at least someone was able to fix it. :D


All times are GMT -7. The time now is 09:47 AM.