Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Unable to load Sol System (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=59435)

Archived Post 01-13-2010 10:03 AM

Unable to load Sol System
 
My game will not load into the Sol System after defeating the Borg Cube and Sphere. I have logged out and in many times, ya know, just in case. I even let it sit for 30 minutes.

Everything else seems to be be working fine. And it's a great game so far! I can't wait to exit the tutorial. lol

Archived Post 01-13-2010 10:07 AM

yea the same thing happened to me yesterday and even now i still cant get there ive waited for over 2 hrs still nothing

Archived Post 01-13-2010 10:25 AM

set video options to minimum... and try again...

Archived Post 01-13-2010 10:50 AM

Quote:

Originally Posted by Centy (Post 1400868)
set video options to minimum... and try again...

How?
I can't set options outside the game and if I click PLAY, I am on the loading screen in warp. I never get into the sol system.

Archived Post 01-13-2010 11:03 AM

Stuck in warp
 
Same here, defeated borg cube, warped back to sol system but got stuck in warp. Upper left says Sol System, the little trivia sentences change on the bottom, stars keep zooming past like in warp but I never get anywhere. No in game interface available, have to click off game to exit

Archived Post 01-13-2010 11:05 AM

I've got the same problem. I've tried everything that I can think off and with this many people saying something I'm just left hoping that they do something to fix it soon.

Archived Post 01-13-2010 11:21 AM

Same Here!
 
I've restarted the game and even the computer it doesn't change a thing. The game seems to have a problem starting up the new area. It looks like it loads to 100% or close to it. I have to Ctrl Alt Delete the application to exit.... Please fix soon!

Archived Post 01-13-2010 11:29 AM

Quote:

Originally Posted by Hunnenkoenig (Post 1401266)
How?
I can't set options outside the game and if I click PLAY, I am on the loading screen in warp. I never get into the sol system.

Before you select character select the back button on bottom left. that gives you access to the options.

Archived Post 01-13-2010 11:33 AM

Changing the graphics settings has no effect on the problem. I tried it on two different characters and it still doesn't load into Sol. Give it a shot at least, it just might not be the fix for me. Thanks for the tip either way though.

Archived Post 01-13-2010 12:03 PM

Same problem. Changing settings didn't help here either.

My first character got stuck on the first time you warp to Sol. After an hour of exiting and re-logging not helping, I rolled a second character and this time got into Sol. Once. After I'd left to Sector Space to do the Azura and patrol missions, I decided to return to sell loot and now that character is also stuck at the Sol loading screen.

Rather frustrating. This was not an issue in CB.


All times are GMT -7. The time now is 08:53 AM.