Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Secure Decommissioned facility (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=60107)

Archived Post 01-13-2010 02:01 PM

Secure Decommissioned facility
 
Xi Circini Facility YL-915 patrol.


Beamed down to the Secure decommissioned facility, defeated first enemy squad then was asked to defeat enemy squads (0/3) after defeating the first 2 squads i've found there is no 3rd anywhere to be found.....

Archived Post 01-14-2010 02:59 PM

Confirming Your Experience
 
Same thing happened to me. Defeated two of three enemy squads, no more ever appeared.

Screenshot of Mission and fully explored map

Archived Post 01-15-2010 06:01 PM

Ditto
 
This also happened to me. The third squad is nowhere to be found. I have explored the entire base.

Abandoning the mission.

Archived Post 01-16-2010 09:28 PM

same bug for me. Base explored and no 3rd squad

Archived Post 01-16-2010 11:25 PM

I get third sometimes. It is when I die in thud unexplored areas that I respawn with no enemies in the area. Thus not able to complete mission which = waste of my time. Even beaming out and coming back the next day does nothing. Plus the respawn ends up at the very beginning.

Archived Post 01-20-2010 05:07 PM

There are apparently quite a few missions where dying and respawning, makes the hostile NPCs despawn and not return. This has rendered quite a few missions incompletable.


All times are GMT -7. The time now is 05:27 AM.