Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Ship literally inside earth spacedock (LOL) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=60181)

Archived Post 01-13-2010 02:41 PM

Ship literally inside earth spacedock (LOL)
 
Pic: http://img.villagephotos.com/p/2003-...hspacedock.jpg

It came out of it after a minute or two and caused my character to have weird movement that kept knocking me into walls and things... had to restart

Sorry for the bad graphics, but as we all know ATI users are second class citizens to Cryptic (NO AA)


I suppose this is the reverse of what happened yesterday:

http://img.villagephotos.com/p/2003-...acewalking.jpg

Archived Post 01-13-2010 04:24 PM

not one reply.. lol

Archived Post 01-13-2010 04:25 PM

that happened to me also, and it happened on a planet i was moving around in my ship.

Archived Post 01-13-2010 04:28 PM

This has been mentioned in patch notes and there have been a gadzillion posts about it :P It is a very common issue when the servers are under heavy load.

The pics are always fun to look at though. ;)

Archived Post 01-13-2010 05:23 PM

I think I have you beat.

My ship. On its own bridge.

0/0

Archived Post 01-13-2010 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by Tain (Post 1409253)
I think I have you beat.

My ship. On its own bridge.

0/0

Hah hah wow

Archived Post 01-13-2010 07:02 PM

heh not just ATI, have experienced the same thing with an Nvidia 8800GTX card

Archived Post 01-13-2010 07:06 PM

Haha those pics are funny to look at. I have had my character in space a few times, but then he turns into the ship.

Archived Post 01-13-2010 07:06 PM

Yea it's been happening again today a lot with the lag, but it's corrected itself very quickly lately... I've only been such as a ship for maybe like 10-15sec today as opposedto yesterday pre-patch sometimes indefinitely.


All times are GMT -7. The time now is 06:46 AM.