Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Server Not Responding (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=60481)

Archived Post 01-13-2010 05:31 PM

Server Not Responding
 
Yeah so, Here i am in briar patch and there is no way i can expect to finish this in any kind of reasonable time from. I see "Server Not Responding" every 3 -5s and it last about the same amount of time. What can i do to limit this? The same thing occurs in sector space and on the ground just a little more time between each instance.

Archived Post 01-13-2010 05:39 PM

Yeah me 2... its getting really annoying... i cant even go and walk normally... without jumping back all the time... for beaming down missions unplayable...

Archived Post 01-13-2010 05:50 PM

You can add a 10-12s delay onto all actions now. I know others are having this problem as well. Any fix coming?

Archived Post 01-18-2010 06:02 AM

I been having the same problem for days..
I keep getting "Server not responding" error and then get disconnected constantly in populated areas. seems fine when I'm on my own in an instance, IF i can make it that far, and even then sometimes i get the msg. it's really annoying as i can't get a decent game session in, and often not even enough time to send in a bug report cos i get disconnected.
lots of other ppl having the same problem check out http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=59403


All times are GMT -7. The time now is 12:48 PM.