Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Unable to authenticate... (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=60968)

Archived Post 01-13-2010 08:46 PM

Unable to authenticate...
 
Okkkaaayyy what gives? My login/pw no longer recognize? I type it in correctly (as is)....

Archived Post 01-13-2010 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by Shypwreck (Post 1414765)
Okkkaaayyy what gives? My login/pw no longer recognize? I type it in correctly (as is)....

Servers still down from the emergency maintenance that started before 7pm EST.

Archived Post 01-13-2010 08:53 PM

Any idea if this patch will fix the fatal error problem when trying to launch the game

Archived Post 01-13-2010 08:58 PM

I got this too. Just out of curisoty I went and checked my account status and my beta key was gone and said I had no products..... this better be a glitch...

Archived Post 01-13-2010 08:58 PM

Quote:

Originally Posted by taskmageet
Any idea if this patch will fix the fatal error problem when trying to launch the game

No clue. But after it's up, you should be able to log in and hopefully without the serious lag we had today before the emergency maintenance.

Archived Post 01-13-2010 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by sigintwarrior (Post 1415200)
I got this too. Just out of curisoty I went and checked my account status and my beta key was gone and said I had no products..... this better be a glitch...

Yup, same here. Probably because the servers to verify that data are down.

Archived Post 01-13-2010 09:10 PM

Sorry Cryptic.... I jumped the gun.... Notch it up to me jonesing for a little bit of phaser fire...:rolleyes:


All times are GMT -7. The time now is 08:26 AM.