Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Launcher not Loading (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=612051)

strorus 04-07-2013 07:15 AM

Launcher not Loading
 
Hi, I played the game fine this morning, but now the Launcher will not load at all and then tries to direct me to a web page that is also not loading....

Here's my tracert from Scotland, 15:14 (BST)


Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Tom>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms <1 ms BTHomeHub.home [192.168.1.254]
2 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.103
3 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.126
4 14 ms 14 ms 15 ms 212.140.206.242
5 13 ms 13 ms 12 ms 31.55.165.41
6 14 ms 18 ms 13 ms 31.55.165.107
7 13 ms 13 ms 13 ms acc1-10GigE-2-2-0.mr.21cn-ipp.bt.net [109.159.250.90]
8 25 ms 21 ms 22 ms core1-te0-13-0-17.ealing.ukcore.bt.net [109.159.250.42]
9 20 ms 19 ms 19 ms transit1-pos1-0-0.telehouse.ukcore.bt.net [62.6.201.82]
10 98 ms * 94 ms t2as1-tge4-4.uk-lon1.eu.bt.net [166.49.211.145]
11 43 ms 20 ms 21 ms 166-49-211-38.eu.bt.net [166.49.211.38]
12 96 ms 105 ms 97 ms xe-3-0-0.bos11.ip4.tinet.net [141.136.109.138]
13 96 ms 96 ms 98 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
14 169 ms 98 ms 182 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
15 174 ms 172 ms 177 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
16 96 ms 95 ms 95 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\Tom>

strorus 04-07-2013 07:16 AM

Launher not Loading
 
Hi, I played the game fine this morning, but now the Launcher will not load at all and then tries to direct me to a web page that is also not loading....

Here's my tracert from Scotland, 15:14 (BST)


Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Tom>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms <1 ms BTHomeHub.home [192.168.1.254]
2 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.103
3 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.126
4 14 ms 14 ms 15 ms 212.140.206.242
5 13 ms 13 ms 12 ms 31.55.165.41
6 14 ms 18 ms 13 ms 31.55.165.107
7 13 ms 13 ms 13 ms acc1-10GigE-2-2-0.mr.21cn-ipp.bt.net [109.159.250.90]
8 25 ms 21 ms 22 ms core1-te0-13-0-17.ealing.ukcore.bt.net [109.159.250.42]
9 20 ms 19 ms 19 ms transit1-pos1-0-0.telehouse.ukcore.bt.net [62.6.201.82]
10 98 ms * 94 ms t2as1-tge4-4.uk-lon1.eu.bt.net [166.49.211.145]
11 43 ms 20 ms 21 ms 166-49-211-38.eu.bt.net [166.49.211.38]
12 96 ms 105 ms 97 ms xe-3-0-0.bos11.ip4.tinet.net [141.136.109.138]
13 96 ms 96 ms 98 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
14 169 ms 98 ms 182 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
15 174 ms 172 ms 177 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
16 96 ms 95 ms 95 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\Tom>

strorus 04-07-2013 08:39 AM

This is the webstie the launcher is directing me to...

res://ieframe.dll/dnserrordiagoff_webOC.htm

enyfeosto 04-07-2013 08:49 AM

Launcher Not Loading
 
Hi all,

Wondering if anyone has got this error before.

Patcher Error (while loading launcher)

The patchclient got a message while it was in a state with no response function.

Ran a traceroute all fine...

tornlin 04-07-2013 08:49 AM

Im having the exact same problem, any help would be appreciated, im also in scotland.

i've loaded the game client seperately and when i put in my password and username it goes to connect then tells me that the connection to the account server has timed out.

i played the game on friday and there have been no patches or changes to my computer in that time, i've also restated the computer a few times just to make sure its not a loading issue my end.

thanks

malakhglitch 04-07-2013 08:52 AM

Just got the same error,

enyfeosto 04-07-2013 08:55 AM

Can you get into the game at all. Been reloading launcher for 20 minutes but same every time.... Or just simply cannot reach patchserver despite the traceroute saying I can...

enyfeosto 04-07-2013 08:56 AM

As I posted that reply It worked.

malakhglitch 04-07-2013 08:57 AM

Giving up for tonight. Will try again some other time.

captaineo3 04-07-2013 09:05 AM

I've not been able to get into the game at all. I'm going to try and uninstall and re install to tsee if that helps anything.


All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.