Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Server not responding, Retrieving list of maps (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=614671)

abelour2 04-09-2013 01:09 PM

Server not responding, Retrieving list of maps
 
I know I am not the only one experiencing these problems, many people in my fleet have continued to complain about this as well. I was not sure which forum to post this in. But has there been any attempt to fix the servers

felixhex 04-09-2013 01:16 PM

Since last night I have been kicked off the server 10 times or maybe more. One time I was kicked 3 times in a row. Does our money paid to Perfect World for STO go directly to STO or is it redistributed like our money in this economy and all the other failing economies in the world who are trying redistribution?

abelour2 04-09-2013 01:20 PM

I just got kicked off again. this is not ok

thecosmic1 04-09-2013 01:24 PM

Quote:

Originally Posted by abelour2 (Post 9139561)
I just got kicked off again. this is not ok

Have you done a nettest and run a TraceRt? Have you checked your Proxy settings to make sure they are correct?

I've been in for about an hour now and haven't been kicked once. I'm not saying there aren't server problem. Just that I'm not experiencing any at the moment.

abelour2 04-09-2013 01:33 PM

I lose connection just about every time I change maps, this has never happened this bad. just since the last update

thecosmic1 04-09-2013 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by abelour2 (Post 9139861)
I lose connection just about every time I change maps, this has never happened this bad. just since the last update

None of which answers my question...

Did you try running a Nettest, TraceRt, or changing your Proxy Settings?

abelour2 04-09-2013 03:03 PM

I don't know what those are

purplegamer 04-09-2013 05:30 PM

This just happened to me after finishing a Tholian Alert in Tau Dewa. The loading screen got to about 34% before flashing a red server time-out error and kicked me to the login screen. I tried getting back in under normal and safe modes, but neither worked; I'm always getting booted to login.

purplegamer 04-09-2013 05:52 PM

And again, this time trying to leave a patrol map in Tau Dewa. Seems the server is having trouble with map transitions.


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.