Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Black or Green faces, flickering textures (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=619811)

aexrael 04-14-2013 06:38 AM

Black or Green faces, flickering textures
 
Image

DX11 and maximum settings in game.

CPU: Intel i5 3570K, MOBO: Asrock Z77 Pro 4 (v1.70), RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance Low Profile 1.35v, SSD: OCZ RevoDrive 3 120 GB, GPU: EVGA Nvidia GTX 560 TI FPB (314.22 WHQL), OS: W8 Pro x64

melvintje20 04-14-2013 07:06 AM

I have the same problem, and its because the latest patch

elecentauri 04-14-2013 08:56 AM

So it's related to the last patch? I know I didn't have issues until I updated my video card drivers (and I'm currently reverting to the next-to-latest version now to see if it works (as I had no problems before).

It's really, really annoying!

willomally 04-16-2013 03:29 PM

Having the same issue tried rolling back my driver lessened the problem but I'm still getting intermittent blue/black skin textures. :confused:

willomally 04-16-2013 03:40 PM

Quote:

Originally Posted by willomally (Post 9249491)
Having the same issue tried rolling back my driver lessened the problem but I'm still getting intermittent blue/black skin textures. :confused:

Just played a little on tribble and the issue is not present on the current build over there.:)

willomally 04-18-2013 12:20 PM

Not having the texture problem with today's patch hopefully this has fixed the problem.:)

mariston 04-18-2013 08:13 PM

I'm having the same issue. It seems to have occurred at last week's patch. Today's patch didn't fix it.

timv94 04-19-2013 02:23 AM

I have been having the exact same problem for several months now, found out its the nvidia geforce updates for the driver, the 306.97 update is the last one that didn't have a problem for me all the ones after that one have been causing this problem (latest one should be 314.22).

bitterscot 04-19-2013 05:37 AM

I get a similar issue, has happened to me on tribble too after I got a few missions into the romulan stuff.

I found that it happens with Dynamic Lighting set to high, but not at low. When set to high, if I disable Screen-space ambient occlusion, skin tones return to normal, but still have random texture flickering on occassion.

Ruunning the 314.22 drivers for my gtx570. Strangely, I don't get this issue on live server, will have to recheck all my settings on both servers for differences to see if anything else is aggrevating it.

airbear8 04-21-2013 09:02 AM

Glad I found this thread, I'm having the same issue since updating my NVidia drivers yesterday. Faces and exposed skin in the viewscreen or around me in a StarBase flicker black/white. I'll try adjusting the Dynamic lighting until they fix this bug.

AirBear


All times are GMT -7. The time now is 07:49 PM.