Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   You do not have permission to view the launcher (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=62079)

Archived Post 01-14-2010 11:17 AM

You do not have permission to view the launcher
 
When I try to log into the launcher it give my this message: "You do not have permissions to view the launcher." Please help. :confused:

Archived Post 01-14-2010 11:57 AM

Same here , alas

Archived Post 01-14-2010 11:58 AM

Are they patching? I don't see the "Server Is Up" dialogue at the very top of the forums beside the Cryptic logo.

Archived Post 01-14-2010 12:16 PM

same message here

Archived Post 01-14-2010 01:02 PM

SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?

Archived Post 01-14-2010 01:23 PM

Quote:

Originally Posted by coderanger
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?

i just applied the key to my account (doh). looks like the servers are down though. i'll try later.

thanks!

Archived Post 01-14-2010 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by coderanger
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?

Dear Sir,

I have a preorder beta key - tried to enter it in tonight, but recieved an error that the key was already in use. Please help.

thanks.

Archived Post 01-14-2010 06:39 PM

I got the beta key from FP and have YET to be able to login; I followed the steps to a T and it still says "you don't have permission to view this launcher" wth is that about?

Archived Post 01-14-2010 06:52 PM

Need I mention that I did everything as instructed; i even tried to enter the key again and it said "Cd key is already in use" also; I received an email saying that I had open beta access. Doesn't seem like I do however. Any help and I'd be very apprciative

Archived Post 01-14-2010 07:58 PM

Quote:

Originally Posted by coderanger
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?

I have this same issue and the only thing I can think of is that when I linked from my purchase order email containing the beta code I am not sure if I logged in before I submitted the code from the email. I know I'm logged in when I try it now, but get the same message that it's already been activated.


All times are GMT -7. The time now is 01:21 AM.