Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Random Crashes - All the time (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=62186)

Archived Post 01-14-2010 12:23 PM

Random Crashes - All the time
 
Here's what i'm gettin every time i do a ground mission half way through :V

http://i784.photobucket.com/albums/y...Untitled-1.png

Sometimes it does this or the "oops cryptic application has stopped working [ error report]"

Archived Post 01-14-2010 12:30 PM

I have the same problem. It seems to happen only when I'm on foot and usually inside a facility, and every time so far its been fighting klingons.

System:
ATI HD 5870
Intel Core i7 @3.4ghz
6gb triple channel ram
Windows 7 Ultimate 64bit

Archived Post 01-14-2010 12:34 PM

My system is just below yours, could be why :V

i5 2.66ghz
Sapphire radeon 5770 1gb
windows 7 home premium 64bit
4gb ram

Archived Post 01-14-2010 01:25 PM

driver issue ???? it got worse after driver update

Archived Post 01-14-2010 01:29 PM

All my drivers are up to date... I only just finished building this one so all the parts are brand new

Archived Post 01-14-2010 04:29 PM

I am having a similar problems, except that I crash when I have to beam somewhere or load into a system. No rhyme or reason just randomly crashes, sending me back to the character selection screen.

:confused:

Archived Post 01-14-2010 04:34 PM

i have the same problem except that it happens on the loading screen before I get to the character creation menu...it worked earlier today but now everytime I try to start the game from the launcher I get crashed to the desktop...


All times are GMT -7. The time now is 06:35 PM.