Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Error Decompressing... (AFTER following Cryptics instructions) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=63655)

Archived Post 01-15-2010 09:09 AM

Error Decompressing... (AFTER following Cryptics instructions)
 
I went through and found out which .hogg files were causing me problems and deleted them and redownloaded them through the cryptic launcher. I was having a problem with 2 particular system. the Donia and the Reytan systems in the Sirius Sector block. After following Cryptics instructions I was actually able to enter the systems and finish my missions. However late last night I ran into another one of the errors when trying to load into the Laurentine system for the Slow the expeditiary force fleet action. I went through and looked at my errors logs and it was a couple of the same files I had just spent the majority of my afternoon play time downloading new .hogg files. Im not complaining just making sure the dev's are being kept up to date on issues.

Basically either I got a bad download some how... I was on a wired connection and no interupts during the download so i think that is unlikely.

Or there is something within whatever compression tool Cryptic is using that is not playing nice with Win7 64bit. I know alot of you have win7 64 and it runs fine but at this point i cant figure out whats causing it.

Archived Post 01-15-2010 01:08 PM

After following the instructions from Cryptic I'm crashing more often now than I was before. my force verify files seems to be clean from what I can tell. I'm getting alot fo the 6719096 i think thats the one im getting. At this point I dont know what to do. Any help from you guys Cryptic would be greatly appreciated


All times are GMT -7. The time now is 04:26 PM.