Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Can't turn in Borg Invasion daily (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=640111)

benjaminsicko 04-25-2013 08:51 AM

Can't turn in Borg Invasion daily
 
I completed a borg invasion mission in the sirius sector. The next step to finish the mission should be to hail starfleet, but the 'hail starfleet' button is grayed out.

Here's a pic

http://i1277.photobucket.com/albums/...psb8178a1d.png

matridunadan1 04-25-2013 11:09 PM

Yup. Let me guess: You picked up that invasion mission, then either left or got disconnected from your current Red Alert instance.

That mission is ONLY for that one particular instance. Safest bet is to drop the mission whenever you fail or leave, and pick it up again fresh every time you enter a Red Alert event.

drakeero 05-22-2013 11:31 PM

Hey, I'm having a similar problem. I have no previously active Borg Invasions. I fly into a red alert, pick up the mission as I warp in, we defeat the command ship (I even get an accolade for it). My tac officer tells me yay we won, we should report this to Starfleet. But the hail starfleet remains grayed out both in the map, and in sector space.

coriolis01 05-24-2013 12:57 PM

Having the same issue.

Cheers

odstgeneral 05-26-2013 07:10 AM

Having the same issue here.

jocelinnt 05-26-2013 06:14 PM

I am also having the same issue on two different characters on two different sectors now.

notwboh 05-26-2013 11:41 PM

can't turn in borg daily invasion victories
 
I see we all have the same issue but where is the answer?

arbiterx51 05-28-2013 06:36 PM

I am also having this same problem. I am not aware of any disconnects while doing the mission. Seemed to complete as usual.

savagethor 05-28-2013 08:33 PM

Problems
 
Same here in 3 serrate sectors Problems

goldmountain1 05-29-2013 05:35 AM

I just completed my first borg invasion mission successfully, and was a prime contributor for once, and I got this issue.

Completed it through and through, no disconects or anything, didn't even die.

But when I click the Red Alert message and it warps me to the system, it says the mission was failed?


All times are GMT -7. The time now is 01:30 AM.