Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   The game keeps crashing FFFFFFFSSSSS! (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=64340)

Archived Post 01-15-2010 04:05 PM

The game keeps crashing FFFFFFFSSSSS!
 
I want to buy the life time sub for this game but for the life of me my brain is tell me not too as I can play the fraking thing. I start a mission (if the game doesnít disconnect in the loading screen which 65% of the time it will) then when I start the game its good but as soon as another loading screen comes up it bloody crashes REALYYYYYY come on sort this out please I want to play and give you my money, BUT IM NOT UNTIL I CAN PLAY THE BLOODY GAME AND UNTIL IR WORKS!!

Archived Post 01-15-2010 04:10 PM

What are your system specs. What graphics card and driver version are you using?

Cant help you if you don;t tell us.

Archived Post 01-15-2010 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by tedgp123 (Post 1450195)
What are your system specs. What graphics card and driver version are you using?

Cant help you if you don;t tell us.

Itís nothing to do with my graphics card and computer as I was in closed beta and it was totally fine the game only disconnects when on loading screens the game play itself it lagg free and fine itís just going from one place to another when there is a load screen involved

Archived Post 01-15-2010 04:37 PM

Have you altered any video settings ? I changed a few if mine today and have been crashing when I go back to sector space ;/.

I'll keep tweaking options untill it stops though.

Archived Post 01-15-2010 04:55 PM

Quote:

Originally Posted by smc4175 (Post 1450603)
Have you altered any video settings ? I changed a few if mine today and have been crashing when I go back to sector space ;/.

I'll keep tweaking options untill it stops though.

No it just keeps disconecting in the loading screens

Archived Post 01-15-2010 05:39 PM

i get the exact same thing, every time i try to go to another map, i get 'Server Not Responding', then back to the loading screen. been checking my comp to see if its that and its not.

Archived Post 01-15-2010 05:41 PM

Quote:

Originally Posted by Xavoc (Post 1450828)
No it just keeps disconecting in the loading screens

How dare they let you play a beta for free then go and break it for you,you tell them..fix his game or he'll never play a free beta game again so there.

Archived Post 01-15-2010 05:44 PM

Madpaddy you fanboy, stop going into people's threads and shutting down their complaints citing that it's just a beta.

We know it's a beta you idiot, but even betas are supposed to be somewhat playable.

Archived Post 01-15-2010 05:48 PM

Quote:

Originally Posted by Matteis (Post 1451415)
Madpaddy you fanboy, stop going into people's threads and shutting down their complaints citing that it's just a beta.

We know it's a beta you idiot, but even betas are supposed to be somewhat playable.

Yes of course im a fanboy because i dont go around ranting like a child with topics ike FFFFFFFFFSSSSSS yes very helpfull and grown up.Most of you just want to play a free game,well thats fine but dont start complaining ,its like me giving you £10 for free and then you slag me off and say it should of been £20.

Archived Post 01-15-2010 05:54 PM

Quote:

Originally Posted by madpaddy (Post 1451468)
Yes of course im a fanboy because i dont go around ranting like a child with topics ike FFFFFFFFFSSSSSS yes very helpfull and grown up.Most of you just want to play a free game,well thats fine but dont start complaining ,its like me giving you £10 for free and then you slag me off and say it should of been £20.

And you just don't realise that without any of these "whines" it wouldn't really improve at all in live game... But i guess you just love this game so much you don't want it to improve at all... ;)


All times are GMT -7. The time now is 12:29 PM.