Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Get those severs working (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=643941)

kirk2390 04-28-2013 03:53 AM

Get those severs working
 
After the patch I can't log in and if I do it says servers not responding this is everytime after a stabillity update, PWE or Cryptic or who ever is running those servers get them working please. This is becomming a sad story......

thecosmic1 04-28-2013 07:23 AM

If the servers had not been working there would be thousands of posts on the forum since Thursday complaining about it. The fact that it's just you tells me the problem is on your end.

Some of the new code might be blocked by your firewall and so you can't gain access to the server. You might want to try shutting down your firewalls to see if that helps - or rechecking your permissions as to what's going through your firewall. If code can't get in or out of your not going to gain access.

You should also run a tracert to the Cryptic server as well as a nettest to see if there's a problem between you and the server.

mirrorchaos 04-28-2013 07:30 AM

check your proxy settings in the launcher.

sudoku7 04-28-2013 07:32 AM

Something to add, it may be a good idea to set your patcher to disable on-demand patching for a little while. Neverwinter just launched, and the traffic hitting their patch server has been sporadic.


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.