Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Wrong Avatar Model in Maps (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=64489)

Archived Post 01-15-2010 05:40 PM

Wrong Avatar Model in Maps
 
When I beam onto a station from my ship, 8 out 10 times my Character will still be the ship and I cannot do anything. When this happens, my Officers are missing as well. After 30 to 40 seconds my character returns to my officer. However, Missions that require an Away Team are unplayable this way.

Also once I return to Space I see my Avatar as Officer standing in Space. Here to after 30 to 40 seconds it loads the right charactersprite and UI.

Also the UI will sporadically jump between settings while switching Episodes.

Archived Post 01-15-2010 05:42 PM

This happens to me often as well. Also, when I appear as my ship on the ground, my away team does not beam down with me, forcing me to reset the mission.

Archived Post 01-15-2010 05:45 PM

I am having this same issue as well. It started happening last night during the Delta Volanis system exploration mission. I managed to work around missing away team members; but it's happened again today.

I put a bug report out last night. I tried to search for it again today; but couldn't find it.

I occasionally suffer from crashes, so I am wondering if that corrupted the server side data somehow.

Don't know, but I know it's happening both ways.

Archived Post 01-15-2010 06:01 PM

Also was happening to me today, beamed down to vega colony as a ship, and without my away team, after that mission beamed up as my character, then when i got to earth station beamed down as a ship again.

Archived Post 01-15-2010 06:03 PM

This happens to me as well and today the game started to crash to desktop when it does that. As of right now the game is basically unplayable between the stuck loading screens, the crashes to desktop because of the wrong avatar spawning, and my away team doesn't join me when I finally do get to beam down properly for an away mission.

Archived Post 01-15-2010 06:38 PM

Happens to me a lot, too. Probably just lag loading from one instance to another. It was funny for the first ten seconds. After that, not so much.

Archived Post 01-15-2010 06:40 PM

Tiny ship
 
After beaming down I have also been a smaller version of my ship instead of a human. It also caused my away team not to beam down with me.

Archived Post 01-15-2010 07:01 PM

ive been getting this tonight, every time i do an away mission. Id be as the ship, like some beached stingray stuck on the ground.

Archived Post 01-15-2010 07:29 PM

Same here, as said earlier this can make the missions which require an away team IMPOSSIBLE.

Archived Post 01-15-2010 07:33 PM

Yup happend to me today and this evening. I was a ship on the ground and human in space. After a few moments I'd turn back.


All times are GMT -7. The time now is 09:44 PM.