Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Extreme lag/ stuttering and launcher issues [please read post #175 (Pg. 18)] (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=646971)

marshalericdavid 04-30-2013 12:43 PM

Extreme lag/ stuttering and launcher issues [please read post #175 (Pg. 18)]
 
Recently I have been having this problem. I had it when doing the Big Dig for the daily I also had it doing a solo story mission.

Is anyone else having this problem?

hypl 04-30-2013 12:46 PM

Extreme lag/ stuttering and launcher issues (please read post #9)
 
I am currently experiencing extreme lag and stuttering in-game. Not sure if it's just a connection hiccup or something else is up.

Anyone else getting hit by lag?

captainrevo1 04-30-2013 12:46 PM

Neverwinter just launched and is having lot of lag as you would probably imagine for launch day. As cryptic's servers all seem to be linked in some way I would imagine its a knock on effect.

it will probably clear up after a while.

dkratasco 04-30-2013 12:46 PM

Neverwinter Open Beta

jacknm1 04-30-2013 12:55 PM

Quote:

Originally Posted by hypl (Post 9553321)
I am currently experiencing extreme lag and stuttering in-game. Not sure if it's just a connection hiccup or something else is up.

Anyone else getting hit by lag?

me too, couldnt even do cystaline entity, virtually nothing i could do but sit at respawn like an afker which im not :/

darramouss1 04-30-2013 01:06 PM

I've never seen it so bad.

torsten1009 04-30-2013 01:07 PM

We tried a No Win Scenario (FED) and failed wave 5, because the whole game became a slideshow... It began when we joined the instance, 2 players were kicked from the server and had to log in again.

It's really unplayable at the moment.

darramouss1 04-30-2013 01:16 PM

No response, Cryptic?

aureleus 04-30-2013 01:18 PM

If there linked or using the same rack system then they need to separate them, I'm not a MMO running Expert but I know having multiple MMOs on 1 Rack system is a Bad idea performance wise for the community as a whole. Just look at all the laf Everyone is getting...

captainchaos66 04-30-2013 01:21 PM

Im having the same issue. Seems to have started after the last patch if my timing is correct. Mainly have the issue when im on the ground, esd, drazona ETC.. doesnt seem to be affecting missions QUITE as much as public areas.. i noticed it does the " stuttering" even if im not moving,, which i find odd.
Hopefully mr. C. Ryptic is aware of this issue and gets it fixxed soon,, would hate to have this be the start of a new bug RIGHT before LoR hits.. that would be BAD!!!!!


All times are GMT -7. The time now is 01:20 AM.