Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Can't load saved ship designs, costume loader buggy as well (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=652381)

captfabulous 05-03-2013 12:48 PM

Can't load saved ship designs, costume loader buggy as well
 
This started a few weeks ago after a patch. Every time I go to load a costume I get every single costume saved, even those that aren't applicable to the character (with "just costume" unchecked). If I check and uncheck "just costume" then I get the appropriate list of costumes for that character.

When it comes to ships tho, the same thing happens. I try to load a ship design and I see all my costumes instead. And since there is no "just costume" box to check and uncheck, I can't get the system to show any of my ships, so there is no way at all to load a saved ship design.

Anyone encounter this before, or have a fix/workaround?

captfabulous 05-08-2013 10:25 AM

Really? No one else has had this issue or knows how to fix it???

fanofallseven 05-08-2013 11:55 AM

I've noticed this issue recently as well. It's been happening to me for at least a few weeks, and I haven't found a workaround. Super-annoying!

ironclad321 05-08-2013 01:31 PM

I don't know if its the same problem but, every time i customize my assault cruiser/sovereign class when i pay for it and go into space or onto my bridge the bridge and the look are the same as before. but it only does it with the most recent ships which i have bought. i don't know if its the same problem your having. hope it gets fixed soon though its extremely annoying.

uss917019 05-09-2013 10:28 AM

Well for my problem is that I have saved a couples of uniforms then today I go back there all gone I submitted a ticket and would really like my saved uniforms since it did took me awhile.


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.